(me: how) pisze:
Polskie ASO nie czuje bluesa. To już ustaliliśmy. Jest pozbawione kontekstu & historii, bo pewnie raptem kilku dealerów w kraju sprzedawalo dopiero W124 jako nowe, o ile nie tylko Sobek w Wawie. Reszta to biznesmeni pelną gębą i fachowcy od srebrnych plastików, więc jeśli raz na ruski rok przychodzi ktoś i marudzi, że chce coś do starego modelu, a oni na tym nie wiele przytną, to nie ma co się dziwić, że boją się jeszcze, że im olejem podjazd zachlapiesz. Stare Mercedesy to oni znają z gabloty, tej co w niej scyzoryki i parasole z logo MB eksponują, a i pewnie tylko po pojemności silnika.
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
to fakt, jak przypominaja mi sie przeboje z Wróblem w OPolu odnośnie W116 to się zaczynam zastanawiać, czy nie lepiej było Daewoo Tico kupić.
(me: how) pisze:
To ile kosztuje BOSCH? 1.100,- ?
943 + montaż.
Na zamiennik dostaję normalna gwarancję i podejrzewam, że nie będzie wiele gorszy ( czytaj: nie padnie dużo szybciej ) niż pompa BOSCH'a.
Tym bardziej wolę przyoszczęzić na tym, bo przymierzam się jeszcze do wymiany pompy wody ( na której wolę nie oszczędzać ), końcówek drążków kierowniczych no i mojej nieszczęsnej przedniej szyby.
Musze mu się trochę do tyłka zabrać bo natrzaskałem nim w 3 miesiące prawie 20 000 km i nic mu w zamian nie dałem
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)