Po dzisiejszym dniu to ja chyba rzeczywiście kupię rikszę
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Już prawie dwa miesiące kiedy rozpocząłem poszukiwania taniego i własnego środka lokomocji którego nie będzie mi żal. Przez cały ten czas towarzyszył mi niesamowity pech- od aut które w ciągu dosłownie kilku minut stawały się sprzedane, miały ukryte wady o których właściciele nie chcieli nic powiedzieć lub się ich wypierali , okazały się być bite lub kradzione i kończąc na spsuciu się auta. Dzisiaj na przykład oglądałem Astrę 1.6 16V rocznik 99'. Autko niczego sobie, zadbane z historią serwisów itp. niestety sprzedawca wydał mi się podejrzany mimo tego że był to Afro-Anglik z jamajki
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. W drodze do domu zostałem zatrzymany przez panów w granatowych mundurach. Okazało się później że auto jest kradzione a sprzedawca podejrzany o handel "lekami". Ale nie poddaje się chociaż jestem już blisko. Mimo tego że nie szukam już tylko gwiazdy a może być to każda marka poza fiatem i francuzami nie mam szczęścia. Ostatnio pojawiło się nawet kilka pytań mianowicie oglądałem kilka 190-tek i we wszystkich wskaźnik ciśnienia oleum wędrował na 3 zaraz po przekręceniu kluczyka mimo tego że silnik był wyłączony- czy tak powinno być? Moim zdaniem raczej nie ale nigdy nie miałem większego do czynienia z W201
Dzisiaj znalazłem takie autko
KLIK. Podobno jest to limitowana/ograniczona edycja- jakie są wasze opinie i spostrzeżenia na jej temat. Wiem że niewiele można stwierdzić ze zdjęć ale zawsze warto spytać innych. Nie powiem podoba mi się.