Borys pisze:
Widzisz Michal, szanuje cholernie Twoje zdanie w bardzo wielu sprawach i w rowniez wielu byc moze niewerbalnie, ale jednak podzielam je. Jednak bywaja przypadki takie jak dzisiaj, kiedy Twoja wypowiedz kompletnie przerasta moj poziom intelektualny, doprowadzajac moj organizm do panicznego ataku zwieraczy. Jesli to byl efekt zamierzony, to gratuluje, udalo Ci sie, jesli uboczny - coz, musisz nad tym jeszcze popracowac. Przykro mi to pisac, ale to jedyne slowa w odpowiedzi na Twoja jakze zawoalowana prowokacje...
Borys, użyłem Twoich słów z tematu o chryslerze, bo były kwintesencją tego, co ludzie piszą w tematach typu "proszę o opinię". Kiedyś mnie to irytowało, a teraz mnie po prostu bawi. Jak widać można tę samą opinię skrojoną w miarę bezpiecznie użyć kilkukrotnie odnośnie różnych aut i ludzie ją kupią. Jedni udają, że jej nie ma, bo nie bardzo pasuje, a drudzy nie wiedzą o co chodzi z tą deską i silnikami, więc na wszelki wypadek nie protestują. Jeszcze kto inny spróbował z tą przeszczepioną tezą polemizować, bo okazało się, że troche jednak pasowała do Opla...
Nie gniewaj się stary, chciałem zobaczyć tylko jak długo ewidentna bzdura może wisieć na forum. Podobno jest to wyznacznikiem jego poziomu.