MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 24, 2025 1:07 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

And pisze:
A mi najbardziej podobają się naklejki formatu A4 naklejane na szybę takim delikwentom- za nic nie da się tego usunąć.

nooo to bys u mnie zarobil za taka naklejke, pamietam jak mi cUs takiego nakleili i szybciutko odklejali z przeprosinami...

ja zawsze bezczelnie parkuje na zakazach... na miejsach dla kalek itd....

jakos zawsze mi sie udaje...

wiec.. taki mi dopomoz... bede tak robil [zlosnik] , bo pewnych nawykow ciezko sie oduczyc

"Szkoda Ziutka. Dobry był z niego herbatnik. Mógł jeszcze pożyć..."

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

To ja mam chyba nie po kolei w głowie, zawsze szukam przynajmniej 3 miejsc parkingowych, żeby nie mieć problemów w wyjściem z auta i wyjechaniem potem, na miejscach dla inwalidów jeszcze nie stałem. Na parkinu pod hipermarkietami staje zawsze dalej od innych aut żeby przypadkiem jakis debil nie zarysował swoim wózkiem mojego super lakieru na sztruclu. Gdy widzę jak jakiś ciul pod teatrem (po drodze do domu mijam teatr) staje na chodniku na zakazie i ja muszę omijać go ulicą, to mam ochotę wybić mu szyby:) oczywiście tego nie robię, raz zdarzyło mi się zahaczyć lusterko (bez szkód), a co chodnik jest dla mnie a nie dla samochodu który stoi na zakazie parkowania. Pozdr.

w123 230c 1978

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Drwalu

Ale w sytuacji gdy wszystkie "normalne" miejsca sa zajete a jest wolne 1 dla inwalidy to pewnie na nim staniesz...
Nie zycze Ci zle, ale moze kiedys sam sie przekonasz jak to jest po drugiej stronie barykady.
Rece opadaja :evil: <br>Dodano po 3 minutach.:<br>
Nilovitz pisze:
And pisze:
A mi najbardziej podobają się naklejki formatu A4 naklejane na szybę takim delikwentom- za nic nie da się tego usunąć.

nooo to bys u mnie zarobil za taka naklejke, pamietam jak mi cUs takiego nakleili i szybciutko odklejali z przeprosinami...

wiec.. taki mi dopomoz... bede tak robil [zlosnik] , bo pewnych nawykow ciezko sie oduczyc

A umnie bys zarobil niezle limo pod okiem, z przeprosinami oczywiscie, bo kultura musi byc :-)

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
wiarus junior

Czy aby na forum nie pojawił się nowy troll (ew. parka)?
Pozdrawia zaintrygowany Leopold

Tytuł:
wiarus junior

drwalu pisze:
holyfido pisze:
Dyr Castoramy w Opolu stawal ciagle na miejscu dla niepelnosprawnych tuz przy wejsciu pracowniczym przy tabliczce z napisem" zostaw to miejsce bardziej potrzebujacym". Czerwone Cheerokie moze ktos kojarzy.
Ostatnio nie widuje, albo zmienil auto, albo zmadrzal.

pierwsze slysze. zreszta sam tam staje, bo miejsc dla inwalidow jest wiecej niz dla nie inwalidow.

holyfido pisze:
A czy wy nie parkujecie czasem na takich miejscach?

jak wyzej, pewnie ze parkuje, ale z rozsadkiem, poprostu wiem gdzie moge i robie to tylko w swoim miescie

i czy dostane kartke na cale auto ze jestem pusty itd czy beda mowic przez glosniki numery auta to i tak tam bede stawal, bo wiem ze w tych miejscach nie ma teoretycznej mozliwosci ze ktos nie bedzie mial gdzie stanac, badz zabraknie, a jak staje perfidnie po chamsku np tam gdzie sa tylko 2 miejsca, to zazwyczaj wychodze na 2-5 min.

no coz, moze i robie zle, moze czasem szkodze, ale pewnie bede tak robil dalej.

moze nie dociera do mnie kampania ?

CHAMSTWO JAKIE TU PREZENTUJESZ PRZEKRACZA WSZELKIE GRANICE.TEPAK I PRYMITYWNY PROSTAK JESTES I TYLE!!!
Tobie sie dupy ruszyc nie chce , a zmuszasz takiego kto NIE MOZE tego zbyt swobodnie zrobic do wysiłku byc moze ponad jego siły.Argument,ze inni tak robia jest równie prymitywny ,chamski i prostacki jak ty.
Za takie zachowania to nie naklejki ale cyjanopan do zamków powinni lać.
Czujesz sie urazony,żeś CHAM,PRYMITYW I PROSTAK to mnie do sądu podaj,bo zdania nie zmienię, a cięższe bluzgi na jakie niewątpliwie zasługujesz( I TOBIE PODOBNI OBECNI NA TYM FORUM) pewnie by zostały wymixowane :)
Mam nadzieję,że kiedyś na własnej skórze poczujesz chamstwo tobie podobnych zasr.....
Nie jestem aniołkiem drogowym,ale nie wyobrażam sobie żebym miał stanąć na takim miejscu.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Nilovitz pisze:

Po prostu ręce opadają.
Co Ty tu w ogóle robisz?
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i się zastanów, chociaż nie wiem czy dojdziesz do jakiegoś pozytywnego wniosku, bo mam istotne powody przypuszczać, że jesteś niedorozwinięty umysłowo.

A wyprzedzasz też pod górkę i na zakręcie i jeszcze do tej pory jakoś Ci się zawsze udawało?

Jeszcze tylko w skrytości ducha liczę, że to prowokacja :roll:
Jeżeli nie, to gdybym był administratorem, to bym Cię za to zbanował.

Nie pozdrawiam,
Kuba <br>Dodano po 18 minutach.:<br> Zostałem błyskawicznie uświadomiony że to jednak prowokacja;
(me:how) - dziękuję jeszcze raz 8)
Nilovitz, przepraszam i proszę, uznaj wszystko to co napisałem za nieaktualne :)

Oczywiście jak najbardziej pozdrawiam:)
Kuba

Ex: 85' Oldsmobile Delta 88 Royale Brougham V8 307ci
Ex: W123 240D 84' 459 maroonbraun
Ex: 86' Chevy Caprice Wagon 5,0 V8 - moja pierwsza miłość...

Tytuł:
wiarus junior

To niekoniecznie prowokacja, bo widuję czasami mercedesy na takich miejscach.Moze to on??????
Nazwijmy sprawe po imieniu.
TO CHAMSTWO,BEZCZELNOśC I SKRAJNY PRYMITYWIZM świadczący jedynie o stanie świadomości i umysłu tych tzw osobników o inteligencji ameby.
Kazdy z was,który tak robi to CHAM,BURAK I PROSTAK,ktory hańbi znak Mercedesa.
I macie szczęście,że ja nie decyduję o banach na forum.....tępaki.

Nie podoba ci się mój styl jazdy?Zejdź z chodnika....

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

fullsize pisze:

Po prostu ręce opadają.
Co Ty tu w ogóle robisz?
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i się zastanów, chociaż nie wiem czy dojdziesz do jakiegoś pozytywnego wniosku, bo mam istotne powody przypuszczać, że jesteś niedorozwinięty umysłowo.

A wyprzedzasz też pod górkę i na zakręcie i jeszcze do tej pory jakoś Ci się zawsze udawało?

Jeszcze tylko w skrytości ducha liczę, że to prowokacja

Nie pozdrawiam,
Kuba

Cytuj:
To niekoniecznie prowokacja, bo widuję czasami mercedesy na takich miejscach.Moze to on??????
TO CHAMSTWO,BEZCZELNOśC I SKRAJNY PRYMITYWIZM świadczący jedynie o stanie świadomości i umysłu tych tzw osobników o inteligencji ameby.

Dobra Rada na przyszłość - nie oceniajcie ludzi swoją miarą!!!

[szalone]
A taka forma wypowiedzi jest idealna dla Chama i Prostaka
Czy któryś z was matołki założył w swojej głowie że wypowiadający się tak a nie inaczej może być nie w pełni sprawny fizycznie? tak trudno było się spytać ? trzeba odrazu obrażać w sposób do posiadacza MErcedesa nie przystąjący? ( ulgowo żeby do waszego poziomu się nie zniżyć) ???
TO jest ta Polska Tolerancja - faryzejska na wskroś i pod publikę

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Ostatnio zmieniony śr lis 07, 2007 11:03 am przez mojojojo13, łącznie zmieniany 2 razy.

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Nie wiem, co kolega zrozumiał z mojej privki, ale nie wchodząc w szczegóły Nilo, to nasz taki forumowy prowokator. Nauczyłem się, że trzeba go czytac między wierszami. Ale dopiero po tym, jakeśmy wymienili uprzejmości na zlocie. [oczko]

Nie przesadzajmy, mojo. Do nikogo nie można mieć pretensji, poza tymi co parkują na kopercie. Ktoś kto prowokuje w ten sposób, liczy się z takimi reakcjami. A na pewno on, bo gościa z większym dystansem do samego siebie, to tutaj ze świecą szukać. :lol:

Co do formy, to czasem skutkuje lepiej, niż kampanie społeczne za grube miliony.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Powinien jednak ten podtekst otwartym tekstem puscic... no i jezeli juz parkuje na kopercie, to wstawic odpowiednia tabliczke, za szyba - inaczej trzeba sie, niestety, liczyc z prawidlowa, negatywna, reakcja ludzi postronnych!

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

(me: how), oczywiście zrozumiałem, wyedytowałem posta i przeprosiłem grzecznie :)

mojojojo, Rzeczywiście nie przyszło mi do głowy, że piszący posta może być niepełnosprawny i jest mi głupio z tego powodu.
Ale zostałem o tym poinformowany, czym prędzej wyedytowałem swojego posta i przeprosiłem. Z resztą nawet zanim się o tym dowiedziałem, to przy wyrażeniu swojej dezaprobaty starałem się zachować kulturę ;)

agaj, przeczytaj mojego posta i wyluzuj. Skoro tak napisałem to znaczy że ktoś lepiej ode mnie poinformowany wyprowadził mnie z błędu, więc przyjmij to za fakt. Gdybyś kolegę poznał osobiście, to gwarantuję, że miałbyś ochotę zapaść się pod ziemię...

Ex: 85' Oldsmobile Delta 88 Royale Brougham V8 307ci
Ex: W123 240D 84' 459 maroonbraun
Ex: 86' Chevy Caprice Wagon 5,0 V8 - moja pierwsza miłość...

Tytuł:
wiarus junior

mojojojo13 pisze:
fullsize pisze:

Po prostu ręce opadają.
Co Ty tu w ogóle robisz?

Jeszcze tylko w skrytości ducha liczę, że to prowokacja

Nie pozdrawiam,
Kuba

Cytuj:

Dobra Rada na przyszłość - nie oceniajcie ludzi swoją miarą!!!

[szalone]
A taka forma wypowiedzi jest idealna dla Chama i Prostaka
Czy któryś z was matołki założył w swojej głowie że wypowiadający się tak a nie inaczej może być nie w pełni sprawny fizycznie? tak trudno było się spytać ? trzeba odrazu obrażać w sposób do posiadacza MErcedesa nie przystąjący? ( ulgowo żeby do waszego poziomu się nie zniżyć) ???
TO jest ta Polska Tolerancja - faryzejska na wskroś i pod publikę

Nie jest to moja miarka.Może jestem chamem i prostakiem ale nigdy nie staję na takich miejscach!
Myślę,ze jakby był na forum jakiś niepełnosprawny to by opisał jak sie czuje widzac takiego chama na jego miejscu
Mówienie o takich zachowaniach inaczej niż prosto z mostu nie wchodzi w rachube.To JEST chamstwo i prymitywizm i koniec.
Ciekawe jak ty to nazwiesz?
Drobnym incydentem?Drobnostką?Niegrzecznością?Pomrocznościa jasna?Zapytaj tego z niebieskim znaczkiem jak ON to nazwie....
Nie ma tolerancji dla takich zachowań ale widze,że coś ci doskwiera skoro tak gorąco tego bronisz, a moje zdanie oceniasz jako zagrania pod publiczkę.
Litośc dla kalek....Ot zagranie pod publiczkę...
Litość dla CHAMA co im zajmuje miejsce,to ważny społecznie temat. <br>Dodano po 3 minutach.:<br>
Cytuj:

agaj, przeczytaj mojego posta i wyluzuj. Skoro tak napisałem to znaczy że ktoś lepiej ode mnie poinformowany wyprowadził mnie z błędu, więc przyjmij to za fakt. Gdybyś kolegę poznał osobiście, to gwarantuję, że miałbyś ochotę zapaść się pod ziemię...

ok ale nie ma co myśleć,że temat nie istnieje.Istnieje i to bardzo, a moje zdanie i określenia są w tej sprawie niezmienne.

Nie podoba ci się mój styl jazdy?Zejdź z chodnika....

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

drwalu pisze:
a jak staje perfidnie po chamsku np tam gdzie sa tylko 2 miejsca, to zazwyczaj wychodze na 2-5 min.

dlaczego tylko na 2-5 min. ? Zeby nie blokowac miejsca za dlugo i ustapic miejsca inwalidzie?
Jak tak, to przeciez to jest bez najmniejszego sensu - bo zaraz przyjedzie drugi co ma taka teorie i tez tak stanie. Po nim kolejny i kolejny i miejsce bedzie caly dzien zajete.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

agaj666 pisze:
Nie jest to moja miarka.Może jestem chamem i prostakiem ale nigdy nie staję na takich miejscach!
Myślę,ze jakby był na forum jakiś niepełnosprawny to by opisał jak sie czuje widzac takiego chama na jego miejscu
Mówienie o takich zachowaniach inaczej niż prosto z mostu nie wchodzi w rachube.To JEST chamstwo i prymitywizm i koniec.
Ciekawe jak ty to nazwiesz?
Drobnym incydentem?Drobnostką?Niegrzecznością?Pomrocznościa jasna?Zapytaj tego z niebieskim znaczkiem jak ON to nazwie....
Nie ma tolerancji dla takich zachowań ale widze,że coś ci doskwiera skoro tak gorąco tego bronisz, a moje zdanie oceniasz jako zagrania pod publiczkę.
Litośc dla kalek....Ot zagranie pod publiczkę...
Litość dla CHAMA co im zajmuje miejsce,to ważny społecznie temat.

Za Słowo kaleka pownieneś dostać Bana- nie wiem czy pisałeś to sarkastycznie czy masz takie zdanie o niepełnosprawnych - ale założe się że każdy z nich miałby w dupie czy ustąpisz im miejsca gdyby wiedzieli że są dla Ciebie kalekami , a to czy jakikolwiek niepełno sprawny ma ochotę tu pisać wprost czy nie to jego prywatna sprawa .
A ciebie nic nie zwalnia z obowiązku MYŚLENIA - równie dobrze on mógł napisać coś wprost jak i ty pomyśleć .
Po drugie niczego nie bronie , co do samej kwestii się nie wypowiedziałem więc nie wysysaj z kosmosu takich wniosków.
A Kultura to rzecz nabyta więc mam nadzieje że jest szansa ....

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
wiarus junior

Dyskusja nabrała elegancji i lekkości niebywałej....

Aby skierować uwagę PT. adwersarzy na mniej konfliktowe tematy, pozwolę sobie na drobną glose, iż choć używanie słów powszechnie uznawanych za obraźliwe jest niewątpliwie dalece niestosowne na tym szanownym forum, to, z całym szacunkiem, żywiołowe piętnowanie użycia słowa kaleka zamiast słowa niepełnosprawny jest, być może, objawem nadmiernej tzw. poprawności politycznej i zagadywaniem problemu - co nie znaczy wcale, że należy ignorować niuanse znaczeniowe i eksperesyjne uzywanych sformułowań.

Pozdrawia zdystansowany Leopold

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00