swinx__wawa pisze:
A cóż ciekawego jej opowiadałes ??
Opowiadałem, że znam to auto (bo kiedyś na spocie miałem okazję obejrzeć), dywagowałem trochę nad tym czy też jedziesz do ASEKO i nad kabelkami wystającymi ze słupków. Zdaje się, że też o WEBASTO wspomniałem. Można powiedzieć przedstawiłem jadącej ze mną niewiaście Twoją Mercedes. :P
swinx__wawa pisze:
Najpierw pojechałem do szkolki na mińskiej a pozniej wrocilem pomoc kumplowi ktoremu koło "Króla" (ten drogie sklep wczesniej) rozwalił sie Seat
Piszesz o WSPS? Rzeczywiście jak już oddałem Francuzkę do warsztatu i wracałem na, kat zwanej 'dwójce', to widziałem jakieś skupienie i zadumę nad seatem, ale nie wykazałem zainteresowania... bo nad seatem. :) Nie zorientowałem się, że to Ty. :/
swinx__wawa pisze:
A moze by tak zrobic mały Grochowski spocik
Bardzo chętnie... ale póki co proponuję spotkania na mińskiej pod bramą ASEKO, będę mógł też powiedzieć, że przyjechałem samochodem... i to byłem pierwszy. :)
Bukol pisze:
eżdżę codziennie 115 i czekam na przypadkowa spotkanko
Widziałem Cię któregoś dnia, ale tak 'gnałeś', że nie zdążyłem obejrzeć auta, zajrzeć pod machę, popodziwiać wnętrze... Ja też chętnie się piszę na jakieś stochastyczny spocik... chociaż wolałbym, żeby stosunek stania do jeżdzenia był bardziej na korzyść jeżdżenia. :)
michau pisze:
No to ja mieszkam...
... na Bora-Komorowskiego, do Grochowskiej mam rzut mocherem. :)
Pozdrawiam,
Dodano po 5 minutach.: gieniek pisze:
kiedys na ul chyba francuskiej? (tej ktora idzie od ronda waszyngtona) widziałem 2 swietne 116-stki.
Stoją tam cały czas, ale ich świetność jest trochę przesadzona. W 280SE do bagażnika można zajrzeć bez otwierania go, a mam poważne obawy czy przypadkiem kichnięciem nie przebiłbyś się przez tylni pas. Co do 450SE to jest w lepszym stanie od 280SE, ale nie widzę, żeby się w ogóle ruszała... więć jej stan na pewno się nie poprawia. Swoją drogą, to jak ja szukałem sobie auta, to gość chciał mi sprzedać jedną z nich: 280SE za 5kpl, a 450SE za 15kpln.
Pozdrawiam,