Wookee pisze:
Samsung1 pisze:
Mitu pisze:
Przy gullwingu to chyba Katherine Hepburn.
No nie wiem jak „Katherine”
![[oczko2]](./images/smilies/oczko2.gif)
– ale Audrey Hepburn – też miała dobry gust motoryzacyjny

:
Nie wiem czemu wątpisz w istnienie Kasi (Katharine Houghton Hepburn)
ani czym jeździła, ale byłbym jak najdlaszy od krytyki, jedynie za sam i to jedynie potencjalny, brak MB w jej garażu.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Nie wątpię i też nie zauważyłem w żadnej swojej wypowiedzi zwątpienia ani też jakiejkolwiek krytyki – nie rozumiem, o co Ci chodzi?
O kordialne mrugniecie – żart, że rozmawiamy o Tych kobietach jakbyśmy je znali? - (stąd zresztą imię w cudzysłowie).
Naprawdę meczy mnie już to Twoje ciągłe zwracanie uwagi (niestey często złośliwe - choć przyznam zazwyczaj w eleganckiej formie) i czepianie się o wszystko.
Ja, co prawda nie mam już 20-lat i ktoś mógłby może pomyśleć, że może miażdżyca czy też ekonomia wyzwala we mnie dziwne czy też nawet głupie poglądy lub, co gorsza, że w nie wierzę, (chociaż na pewno nikt na odpowiednim poziomie), ale czy naprawdę, gdy kończą się argumenty to trzeba iść po stycznej? – to rzeczywiście jest zabawne.
Intencją tego tematu była chwila sympatycznej rozrywki – no, ale zepsuć można wszystko.
Daj już spokój.
Przy okazji - na tym zdjęciu moim zdaniem wyszła lepiej (ale to kwestia indywidualna oczywiście):

To tyle idę spać i dobranoc – pozdrawiam i znikam jak sen złoty

- S1
p/s
Ta piękna młoda dama w tym MB 300SL to
Anita Ekberg 
2/ A ten kierowca tego MB 190SL to
Kirk Douglas 
TrickyKid pisze:
Na ostatnimi zdjęciu jest oczywiście Niki Lauda
Oczywiście -
S1