JareG pisze:
marcin280e pisze:
Ensignx pisze:
A poza tym, to coraz mniej piszecie o W114-115 a ludzi zaczynają nękać problemy typu czy 20kPLN wystarczy na W126
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
A no wlaśnie...fani 123 opanowali forum klubu MB/8
![[zlosniki]](./images/smilies/zlosniki.gif)
Taka prawidlowosc
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Kupic ladne w114, zeby nie mowic o c114 to jest znaczny wydatek, i dosc trudne lowy.. dodatkowo dla wiekszosci ludzi auto ani to zabytkowe, ani wygodne etc. (tekst ode mnie z forum: "6k EUR za w123 ?? Kogos mocno pogielo, za duzo mniejsza kase mozna miec wypasione w124"
[hehe])
Tak wiec w114 to juz auto dla pasjonatow, na ogol jako kolejne auto.. a wiekszosc ludzi ledwo co jest w posiadaniu jednego samochodzika, jesli juz MB to jest to jakby nobilitacja. I najlepiej w201 za 5k zl, a potem pytania - czemu to i tamto trzeba robic, czy robic (moze sprzedac..?), jak zrobic najtaniej itd.
A ze ludzie maja coraz szerszy dostep do netu, to i coraz wiecej ich jest na forum poswieconym w114.. taka kolej rzeczy. Pozostaje miec nadzieje, ze czesc z nich w jakims momencie zauwazy, ze c114 jest piekne, ladniejsze od kazdego innego MB od w124 zaczynajac
(i wylaczajac c126
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
)
Wtemacie watku: Ja mam inny silnik niz m110
Dalej:
JareG, napiales to o czym mysle i narazie puszczam pieniazki do pracy na w114. Marze o Qp z jasnym wnetrzem i oczywiscie m110. Obecna w123T 240D jest kompromisem. Dobre autko rodzinne opanowane przez moja Zone, Pauline. Genialne na wakacje i do wozenia Synala, Bruna.
W114 nabede i bede pelnoprawnym czlonkiem klubu. Dajcie mi jeszcze troszke czasu. Ucze sie o w114/115 i eksploatuje w123T. Takie zycie.
Mam nadzieje, ze nie podpadlem tym postem lekko (bardzo lekko) uciekajacym od tematu.
Pozdro