Według mnie ocena Kuby Wojewódzkiego nie jest taka prosta... Powinniśmy odróżnić tu jego jako osobę prywatna i wizerunek jaki został stworzony ( w dużym stopniu pewnie tez przez niego samego - ale na pewno duży udział mieli tu przeróżni specjaliści od kreowania imagu...) Jako, że nie znam dobrze p. Wojewódzkiego na stopie prywatnej mogę tu się jedynie skoncentrować na jego działalności telewizyjnej... Otóż dla mnie jest to również zachowanie prostackie i chamskie... Obrażanie innych osób (głównie miało miejsce w Idolu, bo w tym jego programie trafiają się ludzie, którzy sobie na to nie dadzą pozowlić i potrafią się odegrąc pięknie
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
) jest dla mnie rozrywką pozbawioną dobrego smaku i graniczącą z zabawą w chlew... Ale tez nie uważam, żeby Wojewódzki był głupim prostakiem - wykreować siebie na taką postać, też trzeba umieć - jeśli byłby ćwierćinteligentnym debilem, to żaden specjalista od kształtowania wizerunku nic by nie pomógł

Trzeba też mieć głowę na karku, by w porę i celnie rzucuć jakieś hasło, nawet jeżeli nie jest to jakiś szczyt elokwencji... tu nie wystarczy poczytać dowcipów w internecie i później nimi sypać...
Wizerunek Kuby Wojewódzkiego w mediach -
Kuba Wojewódzki bez kamer - ...
PS - Pszczoła: ostatnio widziałem KW w wiśniowej/bordowej BMW "3"
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
- tak więc nie tylko off-road