diablos25 pisze:
kamikadze pisze:
Kolego w tych sinikach tak jest zapłon 15 stopni po GMP , a kąt możesz regulować po przez popuszczenie trzech śrub na klucz 13mm z przodu silnika koło vacum pompy, oraz jedne z tyłu pompy (klucz 13mm) i odchylać lub dopychać pompę do bloku silnika.
I to sie nazywa fachowa pomoc. Dziekuje.
To raczej akt litości .
THC pisze:
Jeśli ty synek oczekujesz,że na każde Twoje analfabetyczne zapytanie posypią się odpowiedzi to może chociaż wysil sie i napisz poprawnie. No ale jesli dla ciebie katatrysk to to samo co kat wtrysku to sam jestes lamer i poczytaj książki od słownika zaczynając.
Synka to sobie zrób i wychowaj i wtedy tak sobie mozesz do niego mówić. To po pierwsze. A skoro już jestes takim polonista to wysil sie choć troche i przepisz chociaż dokładnie moje słowa
THC pisze:
katatrysk to to samo co kat wtrysku
a nie zmieniasz wersje oryginalną " kata trysku" na swoja "katatrysku"
A pozatym kim Ty jestes zebys mi uwage zwracał? Niepodoba sie , to zamknij a nie wcinasz sie nie wnoszac nic sensownego.Proponuje wyjsc z załozenia , że albo mówisz z sensem albo miczysz. Tak bedzie lepiej dla wszystkich.
Miłego dnia.

Dzieci nie planuje ,ale dziękuje za troskę nawet gdybym kiedyś mial okazję wychowywać to nie popełnię błędu twoich rodziców i kupie dziecku słownik.
Ale tu nie chodzi o to że jesteś analfabetą tylko o to że wbijasz tu jak do burdelu masz wszystkich w dupie, co pokazujesz tym że nawet tematu nie chce ci się poprawnie napisać .
Potem wyzywasz całą ekipę od lamerów.
Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie.
definicja pasuje w 100proc. do ciebie po tym co tu synek uskuteczniłeś.
Ja tu jestem strażnikiem poszanowania siebie nawzajem wyrażanym poprzez poprawna pisownię.
Jeśli olewasz to co do nas piszesz i jak piszesz wtedy pojawiam sie ja i musisz się tłumaczyć.
Nie spotkałeś się z takim czymś na innym forum? proponuje forum 201-124.bytom.eu
Tytuł zanim poprawiłeś brzmiał "regulacja kata trysku"
Bez przesady ale trzeba być albo lamerem albo totalnym ignorantem, żeby tak zostawić temat .Bo to ,że tego nie zauważyłeś nie jest prawdą.