czesc
napisze w HP, bo nie wiem czy to sie nadaje zeby zasmiecic klasyki... ot tak z głupia frant dostałem dzisiaj propozycję
czy ktos moze mi rozszyfrowac
WDB1231322A269661
i ile to jest warte?
Z ekspresowych oględzin mam tak:
-w123 w wersji przedluzanej, czarna limuzyna
-300D automat
-kolor czarny, wnetrze granatowy mb tex, środkowy rząd siedzeń składany
-wersja z kierownicą po prawej stronie
-112 tys mil
Najwazniejsze jest to, ze samochod jest kompletny i jeszcze w zeszlym roku mial przeglad. W srodku wszystko jest, łącznie z dywanikami i stwierdzilem małe przetarcie fotela kierowcy i jeszcze jedno lekkie rozdarcie z tyłu.
Samochod ponoc odpala i porusza sie.
Chromy naprawde ladne, przy czym tylny zderzak ma wgniotke i rdzewieje. Wszystkie listwy są. Buda z wierzchu tez niczego sobie, po otwarciu maski nie widac rdzy na elementach nośnych. Położenie się na glebę ujawnilo jeden próg zgniły na wysokości przedniego lewarka. Drugi próg, widać, też jest brany w tym samym miejscu, ale jeszcze sie trzyma kupy. Oczywiscie spodziewam sie wiecej rdzy, ale nic wiecej drastycznego nie rzucilo sie na oczy.
Uważam że jest to bardzo dobra baza do odbudowy, nic nie było bite, wszystkie panele są proste (nadkola dobrze by było wymienić)
Niestety nie mam zdjęć.
Czy ktoś z opisu podejmie się odpowiedzi na pytanie ile za to można dać? Jakiś przedział cenowy do rozważań.
Ile to pali?
![[jezyk]](./images/smilies/jezyk.gif)