PZU ,jest przedziwna firmą .Wiadomo wszystkie firmy chcą zarobić jak najwięcej ,a tu nagle takie coś ?!? .Wiadomo ,że nie jest to firma najtańsza ,ani też najsolidniejsza .To kto u nich zostanie ? Ja nie !
Może zbyt wiele było przekrętów z ubezpieczeniami ,typu lewe dzwony itp , natomiast jaki był w tym procderze udział nasz ,czyli posiadaczy aut pow 25 lat ,a nie zarejestrowanych jako zabytek - myślę ,że znikomy .
Dla mnie PZU to syf i tylko ze względu na zniżkę ubezpieczałem u nich .
Szukam teraz innej bardziej przystępnej cenowo firmy i walę tam ,jak tylko skończy mi sie polisa .
Czy ktos próbował opłacić AC na Mercedesa w PZU ? Ciekawostka Mercedes i BMW +30% ze względu na markę !
Ps .Poprzednio korzystałem z usług ,,Samopomocy" i tam było najtaniej ,przy pojemności pow 2300ccm .Przy wypłacie odszkodowania nie było żadnych problemów .Czego nie można powiedzieć o PZU -Facet rozwalił mi cały tył .Szkodę zrperowałem bezgotówkowo w warsztacie poleconym przez PZU ,natomiast niespodzianka spotkała mnie przy opłacaniu składki na następny rok ZWYŻKA 160% .Mam ponad 24 (33 ,a w momęcie wypadku 31) lata ,prawo jazdy ponad 5(12) lat ,bezszkodowa jazda ponad 10 lat ,a zostałem potraktowany jak jakis gnojek ,któremu trzeba przyrzeć uszu ,żeby nie zrobił tego jeszcze raz .
Troczhe zszedłem z tematu .Sorry .
Ale mnie wkurzyli

!!!
I jeszcze z podziękowaniami ,specjalnie dla PZU-
![[palec3]](./images/smilies/finger3.gif)