Dobra kończę tą jałową dyskusję, bo widzę, że kręcisz się wśród gwiazd, zaglądasz w ich kontrakty, menu i do szuflad w ich pokojach ... co gorsza nie pracowałem ani ze Snoopem ani u Ciebie, więc wspomnień tych nie posiadam.
BrunoGiamatti pisze:
No ale opowiedz coś wiecej!! Jak snoop wypadł?? co zagrał?? no i co z tą organizacja?? co zwalili?
Organizacja była w skali od 1 - 10 na poziomie 3 ...
PLUSY:
1) Otwarte 3 wejścia, dzięki którym można było dostać się szybko do środka.
2) W środku spore ilości ludzi, którzy kierowali na odpowiednie sektory.
I na tym się plusy kończyły ...
MINUSY:
1) Otwarcie wejść na koncert godzinę po czasie.
2) Spóźnienie prawie 2 godzinne ... żenada, do końca przygotowywana była scena
3) Pomimo spóźnienia żadnych informacji dla czekających ludzi. Po półtorej godzinie ten powiedzmy sobie średni support, dał informację, że jeszcze 15 minut - i tego terminu też nie dotrzymali.
4) Nagłośnienie -
5) Na koniec - TYLKO godzina występu Snoopa ... nawet nie wyszedł na bis ...
Generalnie godzina miło spędzona, ale za tą cenę to jakiś żart. Kawałki leciały naprawdę przeróżne i można śmiało rzec że 50/50 dla nowej płyty jak i kawałki nawet z początku kariery, ale niestety remixowane z tą rozkrzyczaną bandą, która wokół niego skakała na tej scenie. Oczywiście takie kawałki jak What's My Name, Snoop's upside Ya Head i niestety duża liczba utworów robionych pod patronatem Pharella. Co ciekawe zaśpiewał nawet Jump Around - House of Pain.
Generalnie, jestem mocno zawiedziony czasem tego koncertu i pomimo tego, że na sam koniec powiedział, że po każdej płycie przyjedzie do Polski, ja już pewnie na jego występ się nie wybiorę. Pamiątka całkiem fajna.
Żałuję, że 50 Cent jest w Gorzowie pojutrze, bo pewnie też bym się wybrał. Mam wrażenie, że będzie się bardziej starał pod publikę. <br>
Dodano po 2 minutach.:<br>
Wika pisze:
I teraz mam dylemat czy puścić córkę ( 14 ) na koncert tego 50 Centa .
Nie mogę przecież zabronić jej słuchania muzy i zabawy ale z drugiej strony,jako rodzic , nie chciałbym aby taki degenerat był jej idolem muzycznym
Wczoraj na koncercie Snoop Dogg'a wielu ojców przyszło ze swoimi córkami, więc wiesz masz okazję spędzić z nią więcej czasu
Poza tym, masz wspólną rzecz z 50 Cent - on też się bujał W140