MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 09, 2025 9:00 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

obejrzałem film wczoraj. Jest niewątpliwie interesujący, chociaż co do pochodzenia Jezusa itp miałem własną teroię, ta niejako jest podobna, w wielu szczegółach mi się pokrywa, ale teroia religii (od której manipulowanie się zaczęło) narazie zostawmy.
Co do banków światowych i rodzin, wydaje m i się że Rokefelerowie i inny to też tylko "nazwiska". Górą są tu inne rodziny z całego świata w większości z korzeniami rosyjskimi i to ci właściciele finansują reszte.
Dawno dawno temu spotkałem się z pewną doktryną, teraz ona powróciła na łamach między internetu pod nazwą "sekret"... To się wszystko wiąze z opisywanym również filmem. Czasem się zastanawiam, czy zgłębiać tajniki swojego duchowego szczęścia i myśleć nad porządkiem tego świata, czy lepiej żyć nieświadom (taki matrix) i odpuścić sobie rozważania od których czasem głowa zaczyna boleć aby to wszystko pojąć...

W210 E220D 97 budyń do sprzedania

Oo==oO

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Candy78 jak moga byc na youtubie skoro pokazuja rzeczywistosc ??oczywiscie ze nie, i szybko kasuja zeby ludzie czasem sie nie dowiedzili prawdy .. na "swoich" nie ma prawa byc nic zamieszczanego w internecie, zadnej prawdy, zadnych faktow, nic lud niech zyje w oglupieniu, w nie wiedzy, dlugo by wymieniac, to samo tyczy sie tv zobaczcie co teraz mamy w programie tv neima doslownie na czym oka zawiesic ciagle aby jakies szmatlawce leca jak nie tasiemce typu klan, m jak melanz hehe it to glupkowate tokszoly ..... jakies big brothery, u can dance itp.. zygac sie chce jak na to sie patrzy.. to wwzysto moim zdaniem po to zeby odciagnac uwage ludzi od rzeczywistosci nabijac glowy normalnych ludzi jakims je****mi pierdolami, niema nic konkretnego w tv i tyle..... dalej, internet sprobojcie napisac jakis niewygodny komentarz do artykul na wp onecie czy innym podobnym portalu i nie mowie tu wcale o urzywaniu niecenzuralnych slow czy cos, wystarczy napisac pare madrych slow na dany temat, troche prawdy i niema szans zeby to pokazali, ludzie nie moga takich zeczy widziec !!!!!! ale co tu sie dziwic jak moderatorami w tych portalach sa zazwyczaj sami swoi ludzie poobstawiani to jak tam mozna cos napisac?? nie da sie, a jesli juz cos przejdzie nie zauwazone i sie pokaze publicznie to odrazu jest linczowane ostrymi ripostami, tez pewnie podstawionych jakichs tumanow zeby aby pisali co popadnie byle co aby zasmiecic.... nerwy tylko czlowieka biora ze takich czasow dozylismy, nawet wolnosci slowa juz niema, nie mozna wyrazac swoich pogladow.

sorka troche sie rozgadalem ale moze komus sie bedzie chcialo to czytac ;) Pozdrawiam <br>Dodano po 3 minutach.:<br> aa co do tych filmow to dobrze ze wzuciles bo ciezko co kolwiek takiego znalezc w necie ile ja sie naszukalem takiej tematyki i nic. :/:/ zaraz ogladam po samych tytuach juz widac ze beda dobre :)

Ex. MB W124 E250D 93r - skasowany :/ ...... ale wroce do gwiazdy

Tytuł:
swój chłop

M87 - Polskie stacje przy Amerykańskich to i tak szczyty prawdy i rzetelności - poziom kłamastwa i zidiocenia kanałów takich jak FOX to już himalaje. Wiecej o tym w filmie ' Orwell przewraca się w grobie'. Kilkaset lokalnych małych stacji zostało skonsolidowane w rękach kilku medialnych koncernów które kreują rzeczywistośc. A największą kase te koncerny robią na kampaniach politycznych. Ci politycy odwdzięczają sie potem przyjaznymi ustawami dla tych koncernów. Więc poco gryśc ręke która karmi?

Naszczęscie jest jeszcze kilka kanałów o mniejszm poziomie idiocyzmu - BBC, Planette. Do tego interenet, może i pousuwają kilka filmów z youtuba i googla, ale kanały pirackie zawsze będą istaniały.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Niski poziom nauczania/wiedzy, to niestety najgrozniejsze i najbardziej skuteczne narzedzie. Powszechnie wiadomo, ze ludzi "ciemnych" najlatwiej omamic. Powstaja slepe marionetki, ktore wierza we wszysto co im media na tacy podadza, nie zastanawiajac sie czy jest to prawda, czy nie. Szykuje nam sie fundamentalizm idiotow, a prym w tym wioda Amerykanie. Bylem w USA 3 lata temu, rozmawiajac z mldzieza, szczegolnie ta, ktora zaraz po szkole idzie do pracy, nie moglem uwierzyc, jak niski jest poziom ich wiedzy o wspolczesnym swiecie. Bez problemu mozna wiekszosci powiedziec, ze Polska to stan, ktory lezy obok Alaski...
Co wiecej, pracowalem w meksykanskiej restauracji. Ze mna na zmiany, a czasmi na tej samej pracowal Bulgar. Kiedys wyszlismy na papierosa, dolaczyl do nas kelner, Amerykanin. Rozmowa zeszla na to, co dzieje sie Polsce, Bulgarii, jak u nas jest, czy mamy cole, komputery itp. W pewnym momencie, Amerykanin zapytal, jaka mamy walute. Zazartowalem, ze w Polsce placimy muszelkami, po ktore Polacy raz w roku jezdza nad morze. Amerykanin zrobil wielkie oczy i powiedzial "wow", jak to w ich zwyczaju jest mowic. Gdyby nie wybuch smiechu Bulgara, zaloze sie, ze do tej pory wierzylby w to.
Takich sytuacji bylo wiecej, ale nie chce was zanudzac [zlosnik] , sugeruje jedynie, co przecietny Amerykanin wie, w co jest sklonny uwierzyc.
nauka to potegi klucz - cos w tym jest.

Tytuł:
postmajtek
Awatar użytkownika

Candy78 pisze:
Jak kroś zainteresowany to moge powklejać więcej linków

Ja poproszę [usmiech] Jeśli nie na forum, to na priv.

Pozzz

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

azamat pisze:
Takich sytuacji bylo wiecej, ale nie chce was zanudzac [zlosnik] , sugeruje jedynie, co przecietny Amerykanin wie, w co jest sklonny uwierzyc.
nauka to potegi klucz - cos w tym jest.

A co w PL jest lepiej? Skoro mamy taki wysoki poziom spoleczenstwa, to dlaczego RM ma taka sluchalnosc? Dlaczego Giertych i Lepper byli wycepremierami...

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
swój chłop

Steff pisze:
Ja poproszę [usmiech] Jeśli nie na forum, to na priv.
Pozzz

Czy to znczy że już obejżałeś wszystkie z poprzeniego postu? :o

Jeśli chcesz więcej to jeszcze kilka które polecam:

Terapaia Gersona - Terapia Oczyszczająca Organizm
(było: Lekartwo na raka istnieje od 70 lat ):
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9483021263

TerrorStorm - analiza zamachów w Londynie, oklahomie
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 4471163504

Bohemian Grove - miejsce spotkań światowych elit i okultystycznych obrzędów
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9993514946

Aspartam - czyli trucizna w każdym produkcie 'Sugar Free'
http://peb.pl/filmy-dokumentalne/241923 ... world.html
(skasowane z google video ok tydzień temu :evil: )

Oraz 'EndGame' - smutna teoretyczna wizja przyszłości - ograniczenie praw, depopulacja, globalny światowy rząd
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3260751371
(uwaga do zrozumienia tego filmu trzeba wcześniej zobaczyć 3cz ZeitGeist , LooseChange oraz TerrorStorm)

Więcej ciekawych filmów można znaleśc na
http://www.alterkino.org/
http://prawda2.info/viewforum.php?f=6

Ostatnio zmieniony pt kwie 04, 2008 12:33 am przez Candy78, łącznie zmieniany 4 razy.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

TReneR pisze:
A co w PL jest lepiej? Skoro mamy taki wysoki poziom spoleczenstwa, to dlaczego RM ma taka sluchalnosc? Dlaczego Giertych i Lepper byli wycepremierami...

A to ciekawe co napisales, nie wiem czy swiadomie czy nie, ale jasno nawiazales do religii i niestety ciemnoty. Do tego dochodzi bardzo niski poziom zycia tych ludzi, ktorzy czuja sie oszukani, dlatego tez sa podatni na populistyczne hasla. Szukaja dla siebie ratunku, chciazby mogac miec o co walczyc, co skrzetnie wykorzystuja ludzie, potrafiacy zrobic biznes na zacofanej czesci spoleczenstwa, co do zludzenia przypomina amerykanskie media zerujace na tepych widzach. Pasuje nie?

Tytuł:
postmajtek
Awatar użytkownika

Candy78 pisze:
Czy to znczy że już obejżałeś wszystkie z poprzeniego postu?

Nie, no taki szybki nie jestem, ale lubię oglądać takie filmy, a od przybytku głowa nie boli [oczko]

Dzięki za sznurki [ok] [piwo]

W201 190E '91

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Terapaia Gersona - Lekartwo na raka istnieje od 70 lat:

To już jest przegięcie. Cisną mi się na klawisze wulgarne słowa,
bo ciężko mi zdzierżyć bezmiar ludzkiej głupoty.
Naprawdę w to wierzysz czy wierzycie?
Ot tak, sobie koleś, 70 lat temu wynalazł lek na chorobę, o której gówno wiedział, bo niewiele wiedziano o DNA.
Rak jest bardzo skomplikowaną chorobą i jedną z kilku zmian nowotworowych.
Nowotwory to zmiany genetyczne, o których wiemy sporo, ale cały czas niewiele. Na tyle niewiele, że nie można powiedzieć, że istnieje lekarstwo na tę chorobę (czy raczej zespół chorób). W żadnym wypadku nie można powiedzieć, że dieta "cud" uleczy nas z raka. No to jest wierutne kłamstwo!
Owszem, diety wykluczające produkty wysoko-przetworzone a także cukry, sól, są dobre dla organizmu. Temu nie przeczę. Niewykluczone, że dieta pomogła w wyleczeniu niektórych rodzajów raka czy innych chorób nowotworowych. Dawniej i obecnie wielu ludzi zostało wyleczonych z nowotworów, ale jakoś mało kto kwapi się aby stwierdzić, że jeśli podczas leczenia spał na lewym boku, to wyleczył tym raka. A do takiego rozumowania można porównać terapię berga czy bergsona czy jak mu tam.

Tytuł:
swój chłop

holyfido pisze:
Ot tak, sobie koleś, 70 lat temu wynalazł lek na chorobę, o której gówno wiedział, bo niewiele wiedziano o DNA.

obejżałeś ten film czy od razu wiesz lepiej bez oglądania?

(tak myślałem żeby nie dawać tego linku bo to się źle skonczy.ale coś mnie podkusiło ;) )
racja, może źle opisałem ten film- powinenem dodać znak zapytania na końcu.
Ale film nie opowiada o tym że ktoś zmieszał substancje A z B i oto ma lek na który czeka cały świat , ani o tym że znachor pomasuje cię po czole i przekaże pozytywną energie wiec nie musisz się więcej leczyć.

Film jest o specjalnej TERAPI (nie diecie, dieta gersona to co innego) w której dostarcza sie duże ilości mikroelementów z warzyw(nie wiem czy dobrze tłumacze 'neurtins'), reguluje bilans sodowo-potasowy , dzięki czemu teoretycznie organizm sam usuwa z siebie toksyny, a pomagamy mu w tym lewatywą z kawy. Czyli pomagamy organizmowi samemu zwalczyć nowotwór.

Nikt w tym filmie nie mówi - nie idźcie do lekaża bo my pomożemy lepiej, nikt nie namawia do kupna ich produktów. Ta terapia nic nie szkodzi organizmowi a może być dodatkową pomocą. Nie jestem znawcą w temacie nowotworów, ale z tego co wiem to obecne metody jak chemioterapia czy radioterapia nie dają 100% skuteczności a szkodzą organizmowi. Dlaczego nie warto promować tej metody jako dodatkowej terapi? (ale nie robić nikomu nadziei w 100% skutecznośc)

Powtórze się po raz 3 - proszę nie krtykować filmów i teori bez ich osobistego sprawdzenia. Ja nie znam nikogo kto zwalczył raka w ten sposób, ale starałem się poczytać o tej terapi ile mogłem i uważam że nie może nikomu zaszkodzić a jest minimalna szansza że może komuś pomóc.

Weszliśmy na delikatny grunt nowotworów który poponuje zakończyć i ewentualnie wróćić do globalizmu, 9/11 i mediów. A do wszystkiego podchodzić z dystansem i swoim własnym wyrobionym zdaniem po zapoznaniu się z obiema stronami (medalu)

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

obejżałeś ten film czy od razu wiesz lepiej bez oglądania?

Kawałek obejrzałem i na wstępie są napisy, że lekarstwo na raka zostało wynalezione w 1928 roku.

Dlaczego nie warto promować tej metody jako dodatkowej terapi?

Nie jestem przeciwnikiem tego aby promować terapie wspomagające leczenie raka. Ale w tym przypadku , w pierwszych napisach w filmie jasno jest napisane, że istnieje lekarstwo na raka i jest nią terapia Gersona.

Powtórze się po raz 3 - proszę nie krtykować filmów i teori bez ich osobistego sprawdzenia.
A to wygodne stanowisko jest :-) Tyle, że życie jest zbyt krótkie aby wszystko przetestować na sobie a na dodatek mam rozum, który również może falsyfikować pewne teorie.

MB 123 230E, ASB i gaz 82 - dawca

Audi 100 2,3, ASB i gaz 91.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Obejrzałem film w całości -nie powiem aby mnie jakoś specjalnie zaskoczył, tyle że świadomość takich działań łatwo jest spychana w głąb, bo tak łatwiej i bezpieczniej...

Zastanowiły mnie tylko sprawa braku przymusu płacenia podatku dochodowego w USA, jak znam ich podejście do prawa to z chęcią wykorzystali by to masowo... -z oczywistymi konsekwencjami dla ichniego Banku Centralnego.

A poza tym, to jak zwykle: "człowiek człowiekowi zgotował ten los"...

ex W110'64 200D "Kaczuszka"
ex W123'81 240D "Niszczyciel" -obecnie tatowóz
ex 353W'87

Tytuł:
swój chłop

holyfido pisze:
Powtórze się po raz 3 - proszę nie krtykować filmów i teori bez ich osobistego sprawdzenia.
...Tyle, że życie jest zbyt krótkie aby wszystko przetestować na sobie

Pisząć 'osobiste sprawdzenie' miałem na myśli poszukanie i potwierdzenie informacji zawartych w filmie, a nie sprawdzanie terapi na sobie [zlosnikz]
Dalszą dyskusję na temat tego filmu można prowadzić tutaj:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 75&v=2&s=0

A wracając do polityki to polecam jeszcze film:

Bunt. Sprawa Litwinienki (kim był i jest Putin,czym się zajmuja tajne służby w rosji)
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9795497173

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Stary temat, ale podbiję go.
Nie o filmy chodzi, ale przeczytałem coś, w co uwierzyć nie mogę:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... tacji.html

Leopold pewnie się ucieszy ;) [zlosnik]

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00