MERCEDES 4 EVER pisze:
U Kuby znowu jest smiesznie bo kierowca ma pamiec ustawien a drugi fotel juz nie
W BMW mam tak samo.
MERCEDES 4 EVER pisze:
Poza tym dla mnie brakuje jeszcze 2 opcji w moim 140 -xenon i sterowanie radia z kierownicy,mam natomiast takie bzdury niepotrzebne jak fotele elektryczne czy pamiec co mi akurat nie jest wogole potrzebne i mogło by niebyc albo bym zamienił na regulacje wysokosci kierownicy
No widzisz, a ja na przykład nie odczuwam przyjemności w wajchowaniu fotelem.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Xenon owszem fajna sprawa i sam się zastanawiam czy nie kupić ORYGINALNYCH reflektorów i przetwornic+ nowe żarówki.Koszt ok. 3k zł.
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Co do regulacji to owszem jest to przydatna opcja.
MERCEDES 4 EVER pisze:
takim razie mi to sie niepodoba i serio mowie albo bym niekupił tego auta i szukał bez,albo spawarka.Serio.U mnie nie ma ze boli albo kosztuje poprostu te kierunki pasują do tego auta ja alfelgi od Dewoo ponizej VT,nieprawda ze lepiej -szczegolnie foto nr 2?
Ja też mówiłem, że kupię TYLKO rocznik od 96-98, ale jak ją zobaczyłem to musiałem kupić. Ja też nie jestem miłośnikiem tych kierunków i wolałbym bez,ale jeżeli już są to zostaną.
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jak mówiłem ja ustalam sobie pewne priorytety przy kupnie auta czyli: motor, skrzynia, zawieszenie MUSI być bdb. w nastepnej kolejności wnętrze(stan) a wyposażenie oprócz klimy i elektryki to już nie jest takie istotne.
Dla mnie auto musi mieć to coś. Jak ją zobaczyłem to byłem na 90% że ją kupię. Pozostałe 10% doszło po weryfikacji stanu auta i tyle.
Oglądałem bardzo wypasione 140 w stanie agonalnym oczywiście na zdjęciach wychodziły perfekt.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Także kupić w stanie bdb jest naprawdę ciężko.
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)