MarcinMer pisze:
Pewnie ten kretyn, który zwrócił uwagę na wysoki odsetek sprzedaży samochodów w tym kolorze w USA - także tych "z wyższej półki"
Ja wiem że toteraz taka nowa moda, o ile biała C klasa i CL mnie nie raziły, a nawet mi się podobały, to SUV w tych kolorach za dobrze nie wygląda.
zebda pisze:
A co do MB...Siedzialem niedawno w nowym 3er i chwile potem w C-klassie....MB to jednak cienizna
Trudno mi się wypowiadać co do wnętrza, ale z zewnątrz to niestety 3-ka nie ma polotu do C-klasy, 5-ka jest jednak sporo świeższa od E więc i stylistyka bardziej na czasie (okulary to dla mnie poroniona koncepcja), ale za to S-ka deklasuje 7-kę.
Co do uroków 1-ki się nie wypowiadam bo każdy jej wariant nadwoziowy wygląda dla mnie okropnie, już wolałbym A-klasę...
O wnętrzach się nie wypowiadam bo nie miałem okazji przesiadywać w żadnym z powyższych, aczkolwiek mój brat (raczej mało interesujący się samochodami) miał raz okazję posiedzieć trochę w 5-ce i E-klasie, stwierdził że Eklasa dużo ładniejsza, klasycznie skomponowana, a BMW to jakiś plastikowy kosmos. Wypowiedź laika, a nie mercmaniaka.
Co do stylizacji - zgadzam się ze swoim bratem
W124 E250TD '94
808 (w krainie wiecznych ciężarówek) -> 813 '82
Sprinter 312 MAX '95
Suzuki Samuraj