MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt sie 26, 2025 1:49 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
swój chłop

Witam! Dziadek chce sprzedać swoje auto ponieważ ostatnim czasem jeździ już niewiele i auto nie potrzebuje dużego auta, poza tym na ubezpieczenie wydaje więcej niż na paliwo. Bejca jak bejca 2.0 R6 88r ABS, central, wspomaganie, el. lustra radio, szyberdach, alu. Przebieg to oryginalne 188tyś. W Polsce od 2 lat, przebieg w kraju to max 3 tyś km. Auto stoi cały czas w garażu. W Maju i czerwcu przejechało może 20km. Do zrobienia jest: prawe drzwi przód i tył+ nadkole tylne od przetarcia na parkingu :evil: sprawca zbiegł, zabiegi kosmetyczne konserwacyjne. Auto w większości ma oryginał lakier, widać że kiedyś zmieniany był przedni zderzak, prawa lampa, i prostowany kant maski. (ok 5cm). Do wymiany są też gumy na tylnym moście/zawieszeniu tzw "simmerblock" Wymieniane było: palek w niemczech 20 tys temu, przy 186tyś oleje płyny filtry. Przód tarcze + klocki. Auto ma alu felgi + opony continental o przebiegu 3tyś km, oraz zimówki na stalówkach fulda cristal 2 prawie nowe 2 na jedną zime + kołpaki. Ogólnie auto trzeba dopieścić. Wnętrze niebieskie w stanie idealnym, nikt nie palił, technicznie też ok. Jedynie kosmetyka. Cena do uzgodnienia. Dziadek chce abym mu sprzedał auto, ja nie wiem jak z ceną. Dlatego nie śmiać się jak wyjade z dziwną ceną... Podaje stan auta jaki jest mi znany. Auto sam sprowadzałem z Frankfurtu nie było bite mam na to foto. Powiedzmy że cena to jakieś 6 kPLN? Kontakt PV lub gg. Foto jak umyje kiedyś auto bo jest zakurzone w garażu.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00