buckswizz pisze:
no i co z tego???,ja bede grzeczny,Ty bedziesz grzeczny,ale znajdzie sie kozak co bedzie pokazywal co potrafi,a za kilometr dalej zobaczymy go na drzewie bo nie zapanowal nad autem....
co gorsza, taki kozak może wyladowac na naszym aucie, nie znamy dnia ani godziny , kazdego dnia w najbłachszym miejscu mozemy stracic zycie, i zgodze sie ze zdjecia tak zmasakrowanych zdjec przemawiają. Nie zgodze sie natomiast z wywieszaniem ich na billboardach, tak samo jak nie zgodze sie na wieszanie zdjec cpunów, grzybic i innych syfilisow z prostej przyczyny - chcialbym sobie np zjesc czasem na ulicy, nie chcialbym zeby to ogladaly dzieci, czy osoby wrazliwe.
Ciekawą opcją jest pokazywanie takiego czegos na kursach, w formmie prezentacji. Nie muszą byc to akurat tak drastyczne zdjecia, same widmo smierci w aucie, jak dla mnie jest dostatecznie przerazajace. Przykladową mozecie znalezc tutaj :
http://s007.wyslijto.pl/index.php?file_ ... 8776775954 , (UWAGA DRASTYCZNE!!) , choc jest tam tez sporo domawiania faktów i czasem wydaje mi sie ze sciemy , nie przeszkadza to jej konkretnie walnac czlowieka po bani, czego i panstwu zycze

.
edit: za poltorej godzinki wrzuce na serwer , bo link wygasł