Oliva pisze:
Witam!
Jezeli pare razy nacisniesz hamulec i pedał "zrobi sie twardy" ale po chwili wróci do normy to jest wszystko w porzadku, poniewaz raczej nie hamuje sie pare razy w ciągu kilku sekund, nawet w miescie.
Jezdze 123 kilkanascie (prawie12) lat i odkad pamietam u mnie tak jest.
Jak nacisne ze 3 razy robi sie twardy i po okolo 3-4 sekundach opada do normalnego polozenia(na biegu jałowym). Jak sa wysokie obroty silnika to nie wystepuje spadek podcisnienia. W poprzednim 123 tez dieslu to samo mialem i chyba tak juz musi byc. W benzynie w innym aucie nie mam twardego pedała hamulca i dlatego to mnie troche dziwi ze w mercedesie wystepuje. <br>
Dodano po 8 minutach.:<br>
Oliva pisze:
Witam!
Jezeli pare razy nacisniesz hamulec i pedał "zrobi sie twardy" ale po chwili wróci do normy to jest wszystko w porzadku, poniewaz raczej nie hamuje sie pare razy w ciągu kilku sekund, nawet w miescie.
Jezdze 123 kilkanascie (prawie12) lat i odkad pamietam u mnie tak jest.
Jak nacisne ze 3 razy robi sie twardy i po okolo 3-4 sekundach opada do normalnego polozenia(na biegu jałowym). Jak sa wysokie obroty silnika to nie wystepuje spadek podcisnienia. W poprzednim 123 tez dieslu to samo mialem i chyba tak juz musi byc. W benzynie w innym aucie nie mam twardego pedała hamulca i dlatego to mnie troche dziwi ze w mercedesie wystepuje.