Sprzedam pawilon handlowy o powierzchni 26 metrów kwadratowych. Konstrukcja wolnostojąca, możliwe rozbieranie i przenoszenie konstrukcji. Posiada dwoje drzwi, na froncie i tyle, oraz dwa okna, wszystko jest widoczne na planach zamieszczonych poniżej.
Sklep w stanie bardzo dobrym, cały czas stoi w całości i czeka na nowego właściciela, dopiero po podpisaniu umowy kupna/sprzedaży budynek najlepiej pod okiem kupującego zostanie zdemontowany, tak by nowy właściciel wiedział jak go złożyć. Cena za całość to 6999zł na początek, oczywiście możliwa negocjacja. Możliwe oględziny pawilonu na Śląsku, w powiecie pszczyńskim, w Kryrach po wcześniejszym kontakcie telefonicznym z moim ojcem (jest właścicielem- 696364257-proszę o odrobinę cierpliwości, ojciec pracuje, a nie leniuchuje, dlatego czasem warto dzwonić koło 20-21 wieczorem by zastać go pod telefonem

).
Budynek ten to świetna sprawa dla kogoś kto chciałby otworzyć swój własny butik, małą gastronomię lub nawet mini zakład rzemieślniczy! Itp.
Poniżej zamieszczam kilka zdjęć sklepiku, oraz plany sklepu, na których doskonale widać o czym w ogóle mam przyjemność pisać
Prosiłbym o nie kontaktowanie się ze mną poprzez numery GG, e-maile ponieważ nie ja jestem właścicielem i na wszelkie pytania odpowie ojciec, trzeba zadzwonić.