Jarzyna-W201 pisze:
Sebian pisze:
To nowe E stylistycznie strasznie zajeżdża Chryslerem, choć C300 Podoba mi się
Chyba zbyt wysoko celujesz

Ja tą nową atrapę widziałem w jakimś ryżowcu
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
No tak, myślałem, że pokażą studyjną wersję 2007, ale i tak było super
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
No dobra, byliśmy ekipą mocną: Idzik, Sebian, Kris_115, AMG i Runcajs. Podczas prezentacji nowej E-klasy my przedstawiliśmy tzw. generację E
A Runcajs dał się wkręcić - jak przyjechał, to wesołe towarzystwo już na niego czekało.
Potem podzielono nas na grupy i zaczęliśmy ujeżdżanie nowych zabawek:
Sebian, czyli ja podczas drugiej próby:
Elektronika na najwyższym poziomie. Instruktorzy ze Szkoły Bezpiecznej Jazdy Skody. Największe wrażenie zrobił i tak 320CDI 4matic. Auto prowadzi się jak po sznurku, czy też - jak mawiano na miejscu - za pomocą wolanta znanego z gier komputerowych. Poezja
Były też inne atrakcje
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
:
... ale o tych opowie Runcajs, który do podrywu stanowczo potrzebował przedłużenia, czyli samochodu
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Fakt, że jego kolega wyhaczył karteluszkę z numerem telefonu, ale od innych cycków
Na pewno Idzik dostał jedną z najcennienjszych niespodzianek, jaką była przejażdżka 4maticem z Maćkiem Wisławskim jako pilotem:
W końcu pożegnaliśmy się i rozjechaliśmy do domów. Na koniec strzeliliśmy sobie z Idzikiem fotkę kalendarzową:
Wielkie podziękowania dla Idzika, który "wkręcił" nas na tą imprezę oraz dla DCAP (szczególnie dla Piotra za zaproszenia) za cenne upominki. Warto było wziąć dzień urlopu i oderwać się od rzeczywistości