MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw wrz 11, 2025 7:53 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

nimnod pisze:
Przejazd przez Warszawe planuje na godzine 5 - 6 rano

Człowieku, o tej porze walisz przez stolicę bez przeszkód. Przed 5tą rano !!! [ok]

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
nimnod pisze:
Przejazd przez Warszawe planuje na godzine 5 - 6 rano, wyjazd kolo 1 w nocy, bo w Radomiu chce byc nie pozniej niz 8 rano.

Absolutnie spokojnie przelecisz o tej porze. Masz w zasadzie dwa warianty:

1. Łomianki - Wisłostrada (do Mostu Grota) - Trasa Toruńska (od Mostu Grota do Dw. Zach.) - ul. Bitwy W-wskiej (przedłużenie Trasy Toruńskiej za Dw. Zach. do ul Grójeckiej, tutaj w prawo na Kraków [7]) - ul. Grójecka - Al. Krakowska - Raszyn - Janki - Radom.

2. Łomianki - Wisłostrada (do Panoramy przy Trasie Siekierkowskiej, tutaj w prawo na Kraków i Okęcie) - Dolina Służewiecka (od Panoramy do ul. Puławskiej, tutaj skręt na Piaseczno) - ul. Puławska (aż do Piaseczna, tutaj w prawo na Nadarzyn) - Lesznowola - Magdalenka (tutaj w lewo na Kraków/Radom [7]) - Radom.

Proste jak drut. O tej porze równie dobrze możesz jechać po znakach trasy nr [7] i masz z głowy.

Gdybyś wracał w szczycie porannym lub popołudniowym, to polecam wariant nr 1 lub skorzystanie z mapki objazdowej Stawrosa [cool]

Pozdrawiam [usmiech]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

W drugą stronę również wrócisz bez problemu tą samą trasą... A o tej porze korków żadnych nie uraczysz, więc nie masz się co obawiać wjazdu do W-wy[cool]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

nimnod pisze:
Koncząc, dodam, ze przyszedl mi do głowy pomysł o założeniu dodatkowego działu forum, poświęconego dojazdom, objazdom,

Do tej pory za taki dział służyła dobra mapa i plan miasta, w ostateczności "koniec języka za przewodnika". Zresztą informacje na takim forum (objazdy) szybko by się deaktualizowały albo nie docierały by na czas.

Tytuł:
Klubowicz

Stawros pisze:
nimnod pisze:
Koncząc, dodam, ze przyszedl mi do głowy pomysł o założeniu dodatkowego działu forum, poświęconego dojazdom, objazdom,

Do tej pory za taki dział służyła dobra mapa i plan miasta, w ostateczności "koniec języka za przewodnika". Zresztą informacje na takim forum (objazdy) szybko by się deaktualizowały albo nie docierały by na czas.

Skoro o nowych forach mowa, to po wczorajszym spotkaniu na drodze z Oscarem75 zastanawiałem się nad forum typu "Randka w ciemno", czyli dla postów typu "Czyje auto dziś widziałem tu i tam?" [oczko]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Właśnie, świetny pomysł... to ja może zacznę, [zlosnikz] potem się przeniesie w odpowiednie miejsce... :P Kto bodajże w poniedziałek pomykał kremową 123 280 C(E) ulicą Świętokrzyską w kerunku Wisły, w godzinach popołudniowych, żółte blachy z Częstochowy?
Czyja cudowna 116 [milosc2] 280 SE, kolor złoty czy też brązowozłoty, tapicerka jasny welur, stała jakoś pod koniec kwietnia po południu na Rakowieckiej koło wyjazdu z parkingu przy Sztabie Generalnym, blachy żółte warszawskie?
Itp. itd.
Pozdrówko,

Tytuł:
Klubowicz

kocur pisze:
Właśnie, świetny pomysł... to ja może zacznę, [zlosnikz] potem się przeniesie w odpowiednie miejsce... :P Kto bodajże w poniedziałek pomykał kremową 123 280 C(E) ulicą Świętokrzyską w kerunku Wisły, w godzinach popołudniowych, żółte blachy z Częstochowy?
Czyja cudowna 116 [milosc2] 280 SE, kolor złoty czy też brązowozłoty, tapicerka jasny welur, stała jakoś pod koniec kwietnia po południu na Rakowieckiej koło wyjazdu z parkingu przy Sztabie Generalnym, blachy żółte warszawskie?
Itp. itd.
Pozdrówko,

Chyba wątki pomysliłeś - czytaj temat :roll:

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00