MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw cze 13, 2024 9:36 pm

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: pn cze 26, 2023 5:23 pm 
Offline
nowy

Rejestracja: czw lip 13, 2017 12:29 pm
Posty: 1
Witam
Mam problem z ustawieniem potencjometru spiętrzającego .Po ustawieniu na 0,7 V i wyłaczeniu zapłonu i po ponownym uruchomieniu silnika zmienia sie wartosc napięcia za każ dym
razem.Wartosc zmienia sie w góre .Poza tym od czasu do czasu falują obroty silnika ,przepraszam nie napisałem jaki silnik jei rurki dolotowest to 300TE.Namieniam ze wszystkie gumy czyli ,,kalosz' i rurki dolotowe sa nowe i brak jest jakiegokolwiek lewego powietrza .Na rozdzielaczu wtrysku wszystko jest uszczelnione a klapa spiętrzająca działa bez zacięć .Gdzie szukac aby obroty nie pływały? Po wymianie silnika krokowego na drugi efekt jest ten sam.Prosze o porade ,dziękuje.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl