MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 03, 2025 9:03 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
kombatant

Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyjechali na Rajd Warszawski, jak również wszystkim tym, których na nim nie było, a pomogli przy jego organizacji. W szczególności chciałbym wymienić i podziękować:
Małgosię i Idzika - Idzika za inicjatywę i próbę załatwienia wejścia do Pałacu w Starej Wsi, Małgosi chciałem podziękować za załatwienie kontaktu do człowieka o nad wyraz swojskim poczuciu humoru (dyrektora tego zamkniętego dla ludu ośrodka), jak i jego pozytywne nastawienie do sprawy.
Szczytowi - za wypożyczenie pachołków i tyczek do prób sprawnościowych.
Idzikowi i Ewce- za przygotowanie mapek tylko na podstawie podanych miejscowości.
Bukolowi i Idzikowi (alfabetycznie) - za przejechanie ze mną pierwotnej wersji trasy i cenne uwagi.
Kolarkowi - za ofiarne sprawdzenie po deszczu odcinków specjalnych ostatecznej wersji trasy, za przenocowanie wielu rajdowiczów, za dowiezienie ich na pkt zborny, za wyprowadzenie całej kawalkady z miasta stołecznego. No i za dowiezienie grila, który przetrzymywałem 50 km od Wawy.
Wszystkim rajdowiczom, którzy mi pomogli rozstawić i poskładać próbę sprawnościowa.
Chciałem również podziękować wszystkim tym, którzy zaraz po pierwszej informacji o rajdzie zadeklarowali swoja pomoc, którą ja bezczelnie odrzuciłem. Było to niesłychanie miłe, znaczy te deklaracje.
Jeśli chodzi o ludzi nie mających żadnych związków z MB uważam, ze należy wdzięczność dyrektorowi ośrodka NBP w Starej Wsi, który bezpłatnie poświęcił wolna sobotę na oprowadzenie nas po pałacu i parku, Pani Burmistrz miasta Węgrowa, która mimo wielu obaw o bezpieczeństwo mieszkańców zgodziła się na przeprowadzenie prób sprawnościowych na rynku, Panu strażnikowi miejskiemu, który z własnej inicjatywy zamknął rano, w czasie jak my dopiero wyjeżdżaliśmy z Wawy, rynek a następnie był ze mną w stałym kontakcie telefonicznym, również na jego koszt, pytając się przebieg rajdu. Na koniec chciałbym podziekowac Xiędzu Prałatowi Bazyliki w Wegrowie, za ciekawe oprowadzenie nas po Bazylice, opowiedzenie legendy lustra Twardowskiego, jakie się znajduje w jej zakrystii, jak również niezapomniane rady zyciowe. [zlosnik]
Dziekuje.

Klubowicz

Numer GG: 267496
Ocet pisze:
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyjechali na Rajd Warszawski, jak również wszystkim tym, których na nim nie było, a pomogli przy jego organizacji... Dziekuje.

Dziękuję za wspaniałą organizację Octowi, który trzymał pieczę nad tym całym sympatycznym zamieszaniem [usmiech] [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Numer GG: 1442573
Ocet, Jasiu, dzieki bardzo naprawde było super !!!!!

http://www.zelazko.com.pl

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

a ja chciałem podziękować wszystkim uczestnikom rajdu za wspaniała atmosferę i za wspaniała zabawę (byłem na rajdzie po raz pierwszy). Cieszę się, że poza forum jesteście wszyscy jeszcze bardziej wspanialsi :))))))

Wielkie ukłony..... for All

Jeden za drugiego
Jak drugi za pierwszego
Będąc w osobie jednej
Aczkolwiek nieprzewielebnej
Tworzą team niepowtarzalny
Jednakże w 100% realny.

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Ja przepraszam że mnie nie było, że nie dostarczyłem grilla, ale mam usprawiedliwienie (którego wolał bym nie mieć). Cieszę się, że się udało, że wszyscy dobrze się bawili. Gratuluję Octowi za to, że w tak krótkim czasie zorganizował tą imprezę. Podobnie jak po Trzebnicy strasznie żałuję, ale siła wyższa. Pozdrawiam.

41 Buick Special x2, 49 Chevy "Deratyzator", 50 Olds "Patton", 53 Chevy Bel Air, 55 Chevy 3800 panel, 70 Chevy Impala conv, 77 Chevy Monte Carlo, 87 Chevy G20, 89 Chevy K5, 03 Chevy S10 = 86 garow, 59.7 L, 2480KM

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Panie i Panowie !!! Schylmy czoła przed Octem !!! Ten chłopak sam zorganizował wspaniałą imprezę !!! OLBRZYMI SZACUNEK !!! Dzięki Jasiu !!! [dzieki]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
Klubowicz

Witam,

Dzieki Ocet za wzorowa organizacje i pociegowania dla innych uczestnikow:) Bylem pierwszy raz na rajdzie i bardzo zaluje ze nie moglem zostac do konca. Ale co sie odwlecze to ... :)

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Jasiu jesteś wielki [zlosnikz]
Impreza to było coś wspaniałego, bawiliśmy się z Marzenką wspaniale i bardzo żałujemy, że tylko jeden dzień. Gratulacje za wspaniałą organizację. Więcej takich imprez.
Pozdrowienia dla wszystkich i wielkie dzięki za miłą zabawę :)
P.S. Kiedy staliśmy na rynku w Węgrowie w czasie ogromnej ulewy czekając na kolejne przejazdy sprawnościowe, Jasiu stał w swoim żółtym sztormiaku na dworzu w tym deszczu ofiarnie przenosząc butelkę z samochodu na samochód i zadając kolejnym załogom pytania. Moja Marzenka widząc Octa stojącego na tym deszczu powiedziała jedno słowo "biedny...:(" Qrcze, ale on był wytrwały i dzięki temu próbę przejechały wszystkie załogi. Jasiu wielki szacunek za to dla Ciebie bo wielu ludzi przy takiej pogodzie miało by to wszystko w d....

W123 230E '82 "Vanishing Point"

Tytuł:
kombatant

[zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Sztormiak swietny, ale niestety do pewnego stopnia, bo od pewnego stopnia wszystko z niego splywalo na spodnie i buty [zlosnik] , ale po pierwszych dwu zalogach juz sie nie pogarszalo.
Szkoda ze spodni zapasowych nie mialem...

S123 - 300TD 1982 Rudolf

S123 - 300TD 1985 Burak

Tytuł:
Klubowicz

Ocet pisze:
[zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Sztormiak swietny, ale niestety do pewnego stopnia, bo od pewnego stopnia wszystko z niego splywalo na spodnie i buty [zlosnik] , ale po pierwszych dwu zalogach juz sie nie pogarszalo.
Szkoda ze spodni zapasowych nie mialem...

Nie martw się - parasol Idzika działał podobnie. Idzik jeździł w nawiększa ulewę i dał mi ww. ustrojstwo w jedną rękę, a aparat w drugą. Aż do W-wy chlupało mi w sandałach [oczko] [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Sebian pisze:

Nie martw się - parasol Idzika działał podobnie. Idzik jeździł w nawiększa ulewę i dał mi ww. ustrojstwo w jedną rękę, a aparat w drugą. Aż do W-wy chlupało mi w sandałach [oczko] [zlosnik]

Ja się nad Tobą zlituję następnym razem... [zlosnik] Parasol Ci się nie podobał... :evil: [oczko]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
Klubowicz

Idzik pisze:
Sebian pisze:

Ja się nad Tobą zlituję następnym razem... [zlosnik] Parasol Ci się nie podobał... :evil: [oczko]

ADT... [oczko] [zlosnik] :evil:

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
ADT... [oczko] [zlosnik] :evil:

No, no, no, miało być już bez takich podobno, bo to "drażni"

Ex MB C124 '87 230CE
FSM 126el '95

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Octus a ja również dziękuje za wspaniałą organizacje i za to że przygarnąłeś mnie do siebie na noc.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00