Witam serdecznie,
na wstępie chciałbym zaznaczyć, że poniższą informację mogłem zamieścić po konsultacji i za zgodą Zarządu Klubu MB o która poprosiłem aby nikogo nie urazić.
Przeczytałem niedawno na jednym z forum o kłopotach użytkowników MB z popękanymi deskami rozdzielczymi,oraz innymi elementami tapicerki.
Prowadzę warsztat w którym od kilkunastu lat zajmuję się kompleksowymi usługami w zakresie tapicerstwa samochodowego.
Między innymi zajmuję się regeneracją konsol i desek rozdzielczych również po wystrzałach airbag.
Parokrotnie naprawiałem też deski w starszych samochodach które dotknięte zębem czasu płowiały, pękały, lub w inny sposób przestały wyglądać na dobre.
Posiadam materiały które strukturą pasują do oryginalnie użytych w deskach MB, a ze względu na to że w zakresie swoich usług od kilku lat mam również renowacje i farbowanie skór jestem w stanie dopasować każdy kolor pod resztę tapicerki (począwszy od ciemnego granatu po jasno kremowe).
Deska oklejona jest tak jak oryginalna w całości z jednego kawałka materiału, bez łączeń, szwów itp.
Istnieje możliwość naprawy desek połamanych lub w inny sposób uszkodzonych, współpracuję z kolegą który w spawaniu plastyków nie ma sobie równych.
Lubię wyzwania i jak do tej pory nie odprawiłem jeszcze klienta z niczym, tym bardziej jeśli chodzi o takie samochody jak Wasze.
W razie pytań proszę o kontakt
Adam Gawrjołek
41-100 Siemianowice Ślaskie
ul. Jana Pawła II 25
tel. kom. 608501713
email: adam@tapicer.katowice.pl
http://www.tapicer.katowice.plZapraszam