MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob cze 21, 2025 9:58 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
swój chłop

wiem ze na ten temat było juz tu pisane chyba ze 100 razy ale za kazdym razem co innego. powiedzcie czy borygo czerwone bedzie dobrym wyborem do beczki 300D czuy raczej petrygo a moze jakis koncentrat.dlaczego sie pytam : ano dlatego ze kiedys wlałem do swojego porzedniego auta ( audi 80 z 83r ) borygo zielone i za dwa dni zdechła mi pompa chłodzenia i ucierpiały prawie wszystkie uszczelki. wiec chce uniknac tego w beczusi. niestety musze dodac ze do tej pory była zalana woda :cry: :oops: .
P.S. wiecie co w moim kochany miescie nie moge dostać swiec żarowych szybkiego grzania tych nowszego typu. normalnie paranoja w nektórych sklepach panie ekspedientki dawały mi zwykłe świece iskrowe i były bardzio zdziwione ze to nie takie, w niektórych mieli tylko swiece do tatry. przeciez to woła o pomste do nieba zeby na 6 sklepów motoryzacyjnych nie mieli świec zarowych :x

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Zalej pertrygo.Ale jeśli do tej pory jeździłeś na wodzie to może gdzieś się pokazać przeciek.Płyn ma właściwości penetracyjne i jeśli gdzieś będzie słabe uszczelnienie to będzie wyciekał.Spuść wodę zmów trzy zdrowaśki i zalej płynem.Niekiedy pomaga [oczko]

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00