Ja kupowalem na alledrogo niby orygninaly - dostrczane na first montage LEMFURDERY i jest ok. Fakt, marka mocno podrabiana przez naszych zoltych braci ale jeszcze da sie kupic (pseudo)oryginalny produkt. Ja w moim W210 naklepalem na tych podusiach 50tkm (choc w niecaly rok) i jest spox.
Nick chlopa z allegro: Y4V0R ponizej reszta:
Jacek Jaworski
AUTO MAJA
Partyzantów 7a
96-500 Sochaczew
Polska
(512)531641
sklep@kupczesci.comSwoja droga bardzo mily gosc. Fachowo doradzil jak posypalem mu z rekawa numerem oryginalu (W W210 lewa rozni sie od prawej - jedna dociaga, druga rozpycha) i chlopina sie orientowal w klimatach i nie sciemnial. Poduchy mialy laserowa grawerke, co w polaczeniu z jakoscia serwowana przez chinska republika ludowa traci mycha (chyba az tak bardzo sie nie chcialoby sie podrabiac oryginalu ) choc kto wie
![[jezyk2]](./images/smilies/jezyk2.gif)
. Generalnie jestem bardzo zadowolony.
Jak dzwonilem do ASO to cena jednej 400zl (numer sie zgadzal z numerem oryginalu z aukcji), a u ww. sprzedawcy zaplacilem ok 200zl.
Fakt - pudelko LEMFORDER a w srodku na gumie napis BOGE, ale tak to juz jest
![[palacz]](./images/smilies/palacz.gif)
. BOGE to firma znana od dziesiecioleci na rynku w DE (i chyba nie tylko) jako producent amorow, sprezyn gazowych itp, itd.
Przywal do chlopa - chocby przez tel................. moze rozwieje Twe watpliwosci
Pozdrawiam