Nikt nie napisał nic, to napiszę coś ja. Zamontowane półosie i most, nawet prawie nie wyje
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)
Zawór mam oraz część rurek. Niestety, niektóre rurki są poucinane, a niektóre nie pasują, bo to z kupetki (kto to słyszał, żeby kupetka była dawcą dla kombi
![[hihi]](./images/smilies/hihi.gif)
). Będę musiał dokupić. I teraz może ktoś mi podpowie, których rurek i o jakich numerach mam szukać (i to chyba pewnie w ASO, bo używek nie sposób dostać

)? Zakładam, że potrzebuję zmodyfikować linię zasilającą olejem ZH-M, tak by dało się wpiąć weń zawór ASD (zasilanie "idzie" docelowo na zawór a jeden z powrotów "leci" dalej do zaworku nivo, zamiast do zbiorniczka). Czyli, tak jakby przewód 60 zastąpić muszę przewodami 154 (nie 156, bo pompka pojedyncza, na głowicy!) i 283? Do tego oczywiście potrzebuję przewód od zaworu ASD do mostu, czyli... właśnie, co i rusz inny schemat w tym ruskim EPC i inne numery... czy 35 i 36, czy 37, czy 263?
Nie ma ktoś odstąpić (odsprzedać) takich rurek?
Potrzebuję też wiązkę ASD/ABS, wraz ze srebrnym przekaźnikiem 9-pinowym oraz kostką do wpięcia przekaźnika ASD (sam przekaźnik ASD już mam).
Pozdrawiam.