Rybaczenkow pisze:
Croolick a tam przy stacyjce tez sie cos swieci czy mi sie tylko wydaje?
Nie, przy stacyjce to jakieś odbicie od breloka albo cuś.
Tak czy inaczej pod suwakami coś słabo błyszczy. Pewnie polski k***a jego mac mechanior wsadzil 5W i potopiło światłowód jak w liczniku.
UWAGA, UWAGA, UWAGA:
poszukuje informacji, doświadczonych, pomysłów jak zastąpić standardowe żaróweczki diodami led albo ich kombinacją-światło mocniejsze a temp. znacznie niższa. Piszcie wszycy, może na allegro coś wypatrzycie. Ja się nie znam na prądach
MERCEDES 4 EVER pisze:
Croolickowie chyba sie jescze joystick od lusterek nie swieci....
Heh..gratuluje spostrzegawczości. Nawet mialem o to pytać ale jak zobaczyłem, że kapturek jest osadzony na śwaitłowodowym pręciku to pomyślałem tylko-- "w tym Sztutgarcie to się chyba muszą nudzić!"
Jakby ktos miał na zbyciu to ja chętnie. A nie da się tego naprawić , rozebrać, duże toto przecież i jest w czym śrubokrętem podłubać
klucha116 pisze:
Tak, swiatlowodem zza pokretel, jest tam osobna zarowka
Czyli trzeba zdjąć to drewno z pokrętłami żeby się tam dostać? Czy jest jakoś dostępna z zewnątrz?
torp pisze:
Jak się to tego zabrać? Wyjąć popielniczkę, radio, panel drewniany?
Kupujesz piwo. Otwierasz. Wysuwasz popiołkę do końca ( ile sie da ) , wyjmujesz jej wkład, na dnie widac dwa wkręty na krzyzak no to je wykręcasz (kręcąc w lewo
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
) po czem wyciągasz całą kasete popielniczki pociagająć/szarpiąc, czasami wyłazi lekko a czasami jak u mnie ciężko cholernie bo nikt pewnie wcześniej tam nie dłubał. No a potem jak lego- wyjmujesz plastik w którym są przyciski grzania taboretów ( albo inna jego wersję) i jusz masz widok jak na ginekologii

.Dopijasz piwo. No a radio to tesz ciągająć do siebe najlepiej przy pomocy klucza.
wojz pisze:
Bolesne
znowu rozrabiasz?[zlosnikhihi]