janus pisze:
Witam ponownie
3)Podajnik pasów od strony kierowcy mi nie działa i jak się cieplej zrobi to muszę luknąć co i jak, nigdy nie rozbierałem tej części samochodu czy jest to trudne od czego zacząć i na co zwrócić uwagę?
malo kto wie jak sie do tego zabrac. pytalem na forum ale nikt chyba nie odpowiedzial. u mnie jest ten sam problem podajnik pasazera chodzi perfekcyjnie, kierowcy nie chodzi. rozkrecilem wszystko jak idzie. wykrecilem przekaznik szyne silniczek, posprawdzalem. zamienialem przekazniki lewe na prawe to samo z szynami.
do czego doszedlem... przekazniki sprawne, silniczek sprawny. szyne wyjezdza jak sie jej troche pomoze

ale juz sie nie chowa

trzeba plus z minusem zamienic i jej pomoc i sie schowa...ale tez pojdzie za daleko...
problem tkwi (przynajmniej u mnie) w mikroprzelacznikach, sa rozregulowane a nastawienie ich poprawnie to podobno 3 godziny pracy elektronika z odbiciem lustra

; ja tego nie potrafie zrobic wiec sobie odpuscilem, w ASO w trojmiescie sa wszedzie takie dupki ze nawet nie zechca na to spojrzec bo nie wiedza jak sie do tego zabrac...najlepiej zamowic cala nowa szyne ...bo tego sie nie naprawia tylko wymienia caly element

taka odpowiedz uzyskalem w ASO.
takze dalem sobie z tym spokoj a podajnik odlaczony:(
same dobranie sie do podajnika to 10 minut i dokladnie 3 srubki

no chyba ze kanape tez masz na srube przymocowana to 4
jak bys chcial jakies dodatkowe info jak to pisz
pozdrawiam i gratuluje pieknej Mercedes
pzdr
[/list]