kruszyn pisze:
White pisze:
No Panie ! [bip] maskara coś Ty przeżył ! Ty masz zdrowie ! Nie sądziłem, że takie rzeczy przeżyłeś ... Ale wiem cos o tym ... Takie problemos miałem z domem ... Jest ciężko znaleść oidpowiednich fachowców ... Ja za remont swojego oddałem 5 tys. i wiesz gdzie ... I szkoda słów ... Będą poprawki ale co z tego przecież całego mi nie poprawi ... Pozdrawiam i życze powodzenia ! Kiedyś zatrzymam sie jak będe przejeżdżał !
hehe bo widzisz od zlej strony zaczales

:D ja ,,zrobilem,, juz 2 mietki i cierpliwosc wycwiczylem

I kto wie czy po nowym roku nie zaryzykuje wlasnie domu

:P:P:P a co

Co do ,,naszego,, warsztatu zaprzyjaznionego nie bedziemy sie wypowiadac ale powiem Ci ze wszedzie sa te same klocki

co do Twojego silnika zagadaj do waszmoscia Dr. Dobrzana piszacego o moim drugim domu powyzej doradzi Ci fachowca silnikowego

:P:P alias Gęsi obronne:P:P:P
Mieciu to nie jest 2 to trzeci dom drugi mam na Czeskiej

:):):)
Silnik swój robiłem z ojcem 15 lat temu i stuka do dnia dzisiejszego ... Więc tym razem także spróbuje sam ... <br>
Dodano po 1 minutach.:<br>
kruszyn pisze:
White pisze:
No Panie ! [bip] maskara coś Ty przeżył ! Ty masz zdrowie ! Nie sądziłem, że takie rzeczy przeżyłeś ... Ale wiem cos o tym ... Takie problemos miałem z domem ... Jest ciężko znaleść oidpowiednich fachowców ... Ja za remont swojego oddałem 5 tys. i wiesz gdzie ... I szkoda słów ... Będą poprawki ale co z tego przecież całego mi nie poprawi ... Pozdrawiam i życze powodzenia ! Kiedyś zatrzymam sie jak będe przejeżdżał !
hehe bo widzisz od zlej strony zaczales

:D ja ,,zrobilem,, juz 2 mietki i cierpliwosc wycwiczylem

I kto wie czy po nowym roku nie zaryzykuje wlasnie domu

:P:P:P a co

Co do ,,naszego,, warsztatu zaprzyjaznionego nie bedziemy sie wypowiadac ale powiem Ci ze wszedzie sa te same klocki

co do Twojego silnika zagadaj do waszmoscia Dr. Dobrzana piszacego o moim drugim domu powyzej doradzi Ci fachowca silnikowego

:P:P alias Gęsi obronne:P:P:P
Mieciu to nie jest 2 to trzeci dom drugi mam na Czeskiej

:):):)
Ale dzięki za pomoc ... Co by nie było masz wypasionego kolejnego Merca ... Pozdro !