WeebShut pisze:
kruszyn pisze:
piekne lato w tym roku ...cieplo... milo ... mozna by otworzyc szyber i pojezdzic sobie na wycieczki swoim mercedesem...
Możnaby jakby się szyber miało

:P u mnie jest i nawet przedwczoraj sobie go otwieralem i zamykalem
atomex pisze:
Kruszyn, jeśli można wiedzieć, w której lakierni trzymałeś Kijka do tej pory?
Widziałem Volvo 544 Katterug malowane w lakierni, na wylocie ze Stargardu w stronę Świętego (w lewo przed wiaduktem), wyglądało świetnie. Lakiernik ma na imię Adam.
a nie widzialem chociaz tam jechalem ... ale mi mieli robic u mnie w firmie maja cale zaplecze warsztatowe dla floty swojej w tym i lakiernie ... Teraz musze sie dowiedziec jakie sa ,,normalne,, ceny za takie uslugi bo w firmie mialem placic 50% jak za wszystko co bym tam robil ...(taki przywilej pracowniczy.... )
Croolick pisze:
Prawdę mówiąc ja bym odpuścił i pociągnąl temat radykalnie w inna stronę... ale teraz to jusz chyba za daleko zaszły sprawy
Hmmm sprawa ma sie troche inacze niz to wyglada bo na dobra sprawe koszty jakie ponioslem to dokladnie 1360 zl czesci razem z robocizna, tazke to nie wiele ... Do tego dojdzie lakier, ktory tez mam z firmy CSV za ,,zaprzyjaznione,, koszty no i robocizna lakiernika. Nastepna sprawa to kupic i wymienic wachacz tylny lewy ( znowu koszty male bo zrobia mi to za free w firmie) i w sumie mozna brykac .... Caly problem w tym ze co chwile wyskakuja jakies wpadki losowe na ktore nie mam wplywu i zamiast trwac to miesiac ciagnie sie juz 5....i tak o .... poki co nie bede wam nudzil i poczekam az cos bedzie zrobione i z zazdroscia bede patrzyl na fotki z waszych spotow

I jedyne z czego sie ciesze to to ze do urlopu daleko i w sumie jak u Ciebie nie mialbym kiedy nawet nim jezdzic ...