Ja widzialem zielone wnetrze w W124 i na zywca to fajnie wyglada.
Tutaj skopane jest:
- poducha passengera - jakas wgnieciona co w polaczeniu z brakiem poduszki w kierze daje do myslenia o tym bezwypadkowym, serwisowanym w ASO sprzecie.
- kierownica sport design 390mm, obszyta skora powinna miec airbag. Ta nie ma i ma wlozony srodek od klasycznego W124 po 1991r (widac roznice w odcieniu i zle spasowanie). Szczerze mowiac jeszcze nie widzialem takiej kierownicy (a wiele juz ich widzialem, zreszta od razu cos mnie kluje w oczy i raczej sie nie myle w tej kwestii). Co do koloru to ma byc czarna - innych nie bylo, dopiero w W210 zaczeli sie bawic kolorystyka.
- Zachowal sie tylko 1 oryginalny dywanik z maty rypsowej (ciezko bedzie cos w tym kolorze dokupic, nawet w ASO). Kierowca dywanika nie ma, a z tylu sa czarne
- podlokietnik pewnie dolozony, bo oryginalnego nie bylo, watpie aby przy takim stanie skory polegl w boju. VIN wyjasni sprawe kiery i lokcia.
- lewarek powinien byc tak jak kierownica obszyty skora - tu mamy inny czemu?. Wypas obszycia kiery w skore pociagal za soba obszycie lewarka
- rozlany wyswietlacz temperatury zewn. na desce
- listwa pod lewa lampa cos nie teges
- celowniczek na masce sie zamortyzowal i Pan wstawil gustowna zaslepke - pewnie bedzie odnotowane w ksiazce serwisowej
- z tego co mi sie wydaje nakladki zderzakow w E-klasie malowany byly pod odcien listew, a te sa w kolorze nadwozia
- foty nieaktualne bo na blacie 200.000 a Pan podaje 235.000 te 35.000 w tydzien nie najechal
Cos mi on smierdzi, moze i fajny ale nie za taka kase
![[palacz]](./images/smilies/palacz.gif)