MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 3:36 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
Kubitus pisze:
Crazy_Russian pisze:
ul. Staniewicka 4

Jak najdalej od tego warsztatu !!!!

Robili "remont" silnika po przeskoczeniu łańcucha rozrządu w W126 420SEC mojej piękniejszej połówki ,no i to chyba z nazwy się tak nazywało tylko. Po złożeniu silnika było jeszcze gożej, silnik szarpał,chodził tragicznie. Kilka czujników wogole nie dzialalo, nie mówie juz o tym iż oleju do silnika wlali tyle co nic. Wzieli za to kupe kasy i stwierdzili ze wszystko jest ok.

tragedia....nigdy wiecej.

Kubuś, skoro Staniewicka NIE, Broler NIE, to czy jest choć jeden maleńki warsztacik, który Cię zadowala? Tylko nie pisz, że Resiakowie (k/śmietnika) [szalone] Sorry, ale osobiście już się nasłuchałem, jak to nasz wspólny kolega tez psioczył na Rzemieślników, a jednak niedawno wrócił do łask - to bardzo interesujące :roll: Nie chcę się tu wdawać w jakąś polemikę, ale za często słyszy się pojedyncze hasła na NIE przy pozytywnej większościowej opini innych kolegów.

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Numer GG: 34862
Sebuś ;), a przeczytaj prosze co napisałem o Brolerze kilka postów wyzej.
Nie bylem u nich kilka dobrych lat,wtedy nie bylem z nich zadowolony,i więcej nie próbuje się o tym przekonywać.
Kolega się u Pana Z. serwisuje i dobrze mu robią ;), tobie tez zawsze dobrze robili,i jeszcze paru osobom które znam dobrze robią, nie pisze przeciez ze jest satanistą i odprawia czarne msze przy uzyciu naszych gwiazd (nigdy tak nie pisalem [zlosnik] ).
Po prostu do starych mercedesów polecam Wiklinową, a jesli chodzi o nowsze,to Wiklinowa odsyła do Brolera,bo nie mają do tego sprzętu. Zresztą obaj się znają, i Wiklinowa z tego co widzialem bierze czasem jakieś części od Brolera.

A co do Staniewickiej, warsztat polecony przez taksówkarza .faktycznie robią duzo i przewaznie same mercedesy,ale po tej wpadce nikomu tego warsztatu nie polecam.

Moze mam pecha,i oni wszyscy są cacy,i akurat jak ja przyjezdzam to im nie wychodzi ? [szalone]

P.S. wyrazy współczucia z powodu kłopotów z gwiazdą :chory1x:

Tytuł:
kombatant

Ja zawsze polecałem tylko Tapicerską. Teraz może jest w fazie malych rotacji personalnych i robota się nieco ciągnie, ale dalej jestem zadowolony. Z pozostałych wymieniopnych warsztatów o każdym słyszałem opinie różne, o jednym słyszałem opinie wyłacznie dobre, więc tam pojechałem. Jakoże mam nadzieje, że poprawią to co robili u mnie w samochodzie, to nie bede teraz pisał jeszcze który to service, ale naprawde moje zdziwienie co do podejścia było spore, niestety in minus...

A, Na Tapicerskiej silnik benzynowy jest naprawiany niechętnie, ale mechanika wokół niego owszem. Oczywiście tylko MB.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00