MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 12:12 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

czesc. a moze by tak prosciej otrzymac vin numer ???? i go sprawdzic , na ile wiem jezeli to byla taxi to ma miec komplekt euro taxi a to juz w vin'ie jest zaznaczone, tak samo i zrokiem produkcji.... co wy na to ...???

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

jak będe miał możliwość to spisze VIN i wrzuce na forum,
wg mnie to też jest takie "lekkie padełko" ale zależy jaką cenę powiedzą... :roll:

Tytuł:
swój chłop

Jedynym kryterium dla tego "pojazdu" na zdjeciach jest cena ,ja osobiscie uwazam ze na 100% nie jest to zadna e klasa a a W124 z okresu od ok '85 do wrzesien '90 czyli pierwsze 124'ki ponad to co wypisał Kryniu e klasa miala malowane listwy zderzaka w kolor zderzakow (dolny kolor) ponadto 2 kolorem dla bialej tzw szerokiej listwy nigdy nie byl bialy a szaro-bialy.
No i oczywiscie lustereczka w kolorze auta
Podsumowanie to jest waska listwa przerobiona na szeroką i w dodatku w oplakanym stanie z e klasa nie ma nic ale to nic wspolnego a jeszcze biorac pod uwage motor 200d to ogolnie slabosc ,wiec poszukaj innego autka chyba ze tego ktos odda za 5000 :D jezeli oczywiscie poza wygladem wszystko jest ok :D

Tytuł:
swój chłop

MERCEDES 4 EVER pisze:
własnie to jest paranoja.Maska do eklasse W 124 kosztuje koło 800 -1000zł!!!!!!!!! a do w210 czy 124 na wąskiej listwie kosztuje grosze.....Mi sie wydaje ze to dlatego ze 124 e klasy było mało -wkoncu robili ja tylko 2 lata!!!!!!!!!!!!!!!!(93-95) a na waskiej listwie az 7 lat wiec siła zeczy tych e będzie duzo mniej.To samo z takim zderzakiem do E z otworami do klimy tez extremalnie ciezko...A do W 210 tych czesci są tony.

Co do zderzaków nie jest tak ekstremalnie ciezko ,poniewaz zderzak ażurowy czyli ten jak to okresliles do klimy byl pod klime ale dla benzyn a wieksze diesle niz 200 mialy dziury :D niezaleznie od faktu posiadania klimy ,jest jeszcze roznica w tym czy zderzak jest przed czy po 90 roku gdyz dochodza chromy ,a zderzaka z tzw waskiej listwy nie mozna zaopatrzyc w listwy bo jest za wysoki .POZDR

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00