ta linia pisze:
Panowie !!! Czy ktoś zna ceny blach do W123 ? Zrezygnowałem z lepienia perforacji nadwozia na laminat i postanowiłem wymienić całe elementy (pewnie jestem godzien pochwały

). Interesują mnie przednie błotniki, reperaturki drzwi, tylny pas nad zderzakiem. Z przodu, pod atrapą tez jest taka blacha (osłania od dołu chłodnicę) czy to też jest element karoserii i można go wymienić, czy to element nośny (wygląda jakby wspierała się na tym chłodnica).
Blotniki, oczywiscie polska manufaktura (ale calkiem niezla, poza gruboscia blachy) = 105 zl; reperaturki drzwi* (mowimy o dolach) to koszt ok. 30-40 zl za szt., a tam moga byc potrzebne po dwie na drzwi; to, co jest pod chlodnica jest raczej niedostepne w podrobkach - poszukaj na szrocie, oczysc, zakonserwuj i pomaluj i bedzie
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
(chlodnica sie na tym bynajmniej nie wspiera

)
Gdybys chcial, to moge (=musze sprawdzic, za tyle mi kolega sciagnal niedawno) miec plastykowe nadkola (oczywiscie PL) za 25 zl/szt. - normalnie zaplacisz 40-50 zl... dzieki czemu Ci blachy troche dluzej pozyja
* mozna sie tez zastanowic nad uzywanymi drzwiami.. ja kupilem takie w db stanie (a nawet lepszym, niz db) za 70 zl i to z lusterkiem
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
Powinienes dostac takie za ok. 100 zl, z szyba, srodkiem i czesto tapicerka (ale bez lusterka

)
http://www.mb.org.pl/