Tak sobie trochę wypiłem i czytam wszystkie swoje posty. Z ww. powodu nasuwa mi się jedna myśl: "Boże pobłogosław wszystkich forumowiczów"
Na rączki wszystkich "kawalerów" from MB forum składam bardzo serdeczne podziękowania za całokształt twórczości w rozwiązywaniu wielu problemów, z którymi się borykałem dot. kupna, ekspolatacji, serwisu, lakierowania etc. Bardzo mi pomogliście!!
W szczególności dziękuję kol VALENTINE 123 za identyfikację już mojego W201 na godzinę przed kupnem (kolor, tapicera i wypas w 100% się zgadza z przedmiotowym zakupionym egzemplarzem (wszystko w oryginale). Co do joty!!!! Nic nie grzebany, co w stotunku do posiadaczy W201 2.0D '87 stawia mnie w na piedestale. Autko miało (i ma
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
) w momencie zakupu stan wręcz kolekcjonerski i z ww. powodu jestem bardzo szczęśliwym człowieczkiem).
Dziękuję także kol BUKOL`owi za przemiłe przyjęcie na forum, za słowa otuchy (restauracja 3XW115 200D "cudem" ocalone z rąk złomiarzy from skład złomu Huta Katowice S.A.), za doradztwo w kwestii ekploatacji ww. modeli + ekspolatacja W201 2.0D, za pomoc w wyborze koloru W115 itp.
Dziękuję kol. VIP-Sebiemu za cenne spostrzeżenia dot. posiadanej maski+dolny pas przedni w moim pierwszym egz. W115 (czyt. "first photos of pogromca złomów"-nie zdawałem sobie z tego sprawy)
I wszystkim za
bardzo cenne wskazówki dot. restauracji i jazdy W115+W201 (np. czy sobie kupić oryg. wspomaganie do W115) oraz za b. gorące przyjęcie na ww.forum.
Wszyscy jesteście
(zmod. - Bukol)
Mam nadzieję, że na nabliższym zlocie (jak już przyjadę jednym ze swoich odrestaurowanych W115 200D) będę mógł Wam uścisnąc dłoń z wyrazami szacunku i uznania za ogrom wiedzy i pomocy jaki wnosicie dla greenhornów takich jak ja.
WASZE ZDROWIE encore un fois
Pozdrawiam