A więc w kombi ważny jest stan tylnej klapy, świateł, zderzaka amortyzatorów nivo i wszystkiego co z nimi związane, siłowników klapy, silniczek tylnej wycieraczki, zamek klap, uszczelki klapy i drzwi w zamienniku w naszym kraju nie kupisz, maskownica tylnych głośników. Poza tym już nic się prawie nie liczy. Kupując przez internet proś głównie o zdjęcia tych elementów. My w podpisie mamy 4 kombi ale było ich 6 tylko jedno było kupione na allegro i był to dawca turbo, głównie gazeta lokalna i ogłoszenia na autach, nie wiem gdzie mieszkasz u nas jest gratka. Jeżeli chcesz żeby był zgodny z vinem to w naszym kraju prawie niemożliwe, choć są wyjątki. Co da aut z zachodu widziałem jak wyglądało takie zaraz po imporcie i po 2 latach tragedia, tam tak samo jak u nas szykują na handel. I niech cie nie zdziwi że obok komisie może stać tańszy okular
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Większość to faktycznie muły robocze, mój też bez wyjątku ale od tego jest kombi,jeśli o auto się dba to nie ma problemu i nie chodzi mi tu tylko o sprzątanie.
Generalnie dzięki bogu że egzamin na prawko, ślub, i kupno kombi mam już dawno za sobą
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)