MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt cze 27, 2025 12:33 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
swój chłop
Awatar użytkownika

Czy ktoś z kolegów zakładał lub ma założone spojlery progowe W123 ?
Dostałem takie spojlery z Niemiec. Mają oznaczenie W 123 więc powinny pasować. Po przyłożeniu do progów wygladaja na około 3 cm za długie. Chciałem je założyć aby ochronić trochę progi przed korozją ale nie wiem czy nie pogorszę wyglądu mojego cuda. Spojlery wygladają identycznie jak w W 124 i stanowiłyby ładne wykończenie samochodu. Nie bardzo jest jak je skrócić, bo są wykonane z laminatu szklanego.
Co Wy na to ?

Tytuł:
swój chłop

Czy twoje auto jest obniżane? czy masz standatrowe felgi i koła, czy masz już pozakładane jakieś inne spoilery, jesli nie to zostan przy tym, bo popsujesz klasyczne ładne auto,pozatym progi nie są żadna ochroną progów, w zinę breja z solą która dostaje sie przez otwory chociażby od dziur na lewarek i progi bedA Ci gnic :cry: ,niewiem co masz u siebie za silnik ale jak 200d czy coś takiego to daruj sobie- kiszka troche będzie,

Ja w swoje C obniżyłem tak że koła chowały sie w błotniki , rzuciłem mu 16" felgi niski profil opnki, probi i spojler z przodu, ściemniłem mu też szybki i położyłem czarny lakier, różne są gusta ale wszystko razem wspólgra i pasuje razem, zastanów sie nad tymi progami, ja swoje już mam całe połamane i ew. jakbyś nie chcial ich zakładć to moglibyśmy sie jakos dogadac [oczko] , jezeli jednak Twoja furka ma lub ma mieć dołożone kilka "tuningowych" dodatków to cofam propozycje i życze [zlosnik] i super wyglądu autka 8)

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00