And na 100% masz rację jeżeli chodzi o intelekt angielskich "mechanikófffff" porostu ich podejscie do jakiegokolwiek poroblemu jest strasznie powolne i zamotane, zero konkretow, najlepiej by chcieli zeby klient naprowadzil ich na droge wlasciwego myslenia i jeszcze szegołowo opisał krok po kroku jak maj ą dana czynnosc wykonac

Co do odrestaurowywania pojazdów to mam paru dobrych znajomych blacharzy/mechaników pochodzenia rodzimego
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
moze nie są to profesjonalisci specjalizujacy sie tylko w MB ale robotę w zakresie blacharki czynią na wysokim poziomie
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Co do stanu wnetrza 116-tki jest ono mocno zniszczone i nalezaloby prawdopod.nabyc now komplet lub udziergac nowe skórzane poszycie
.Przyczyną poniekąd tego stanu była ogromna wilgoć w kontenerze podczas transportu z Honk Kongu...
Naprawdę nie wiem co czynić, nęka mą duszą równiez chęć posiadania W123 z kierą po zlej stronie
ale to też nie jest takie proste...Znaleźć dobrą beczkę tu w Anglii nie nalezy do banałów...Nie rozgladałem się za bardzo w tym kierunku bo to ogólnie rzecz biorąc świeży pomysł i raczkujący w mej głowie. Jednego jestem pewien że chce kupic MB!! albo 123 300D (bo zostaiłem swojego Czarnoksięznika pod opieka Taty w Polsce
i znam niemal juz wsyskie przykre, mniej przykre i naprawde miłe doswiadczenia z tym jakże wspaniałym modelem) alo w/w 116-tkę. Co do cen W123 naprawdę pną się ku górze w dość szybkim tempie, Tobie udało się nabyć takową za 350f ale kiedy to bylo? Obecnie przeszukujac Ebay'a natrafiłem tylko na cosik takiego
http://cgi.ebay.co.uk/300D-Mercedes-Benz-w123-e-class-300-D-Diesel-123_W0QQitemZ170051507372QQihZ007QQcategoryZ9855QQrdZ1QQcmdZViewItem
wmiare zdrowe i nie kombinowane
.Jezeli masz namiary na cos wartościowego i godnego uwagi wal śmiało, chętnie rozważe wszelakie propozycje
Dzieki za sprawdzenie w bazie danych...choc brzmi dośc tajemniczo...co Ty w wywiadzie pracujesz???
MB S123 280TE 82r.-GRÜN Gurke=OGÓR
MB S124 280TE 96r.-BeetrooT
http://mackuz.bolinko.org/is/img5/11764 ... CT7881.jpg