merolek pisze:
Ostatnio weszłem do kanału
WSZEDŁEM by lepiej wyglądało

))
jesli chodzi o simering .. robilem to kiedys sam... o ile pamietam nie bylo z tym wielkiej filozofii. odkrecilem wal, odkrecilem nakretke mocującą flanszę (aha tu byl problem bo musialem zalatwic klucz co bylo lekkim problemem w owym czasie...

))- tam jest nakretka z czterema nacieciami na obwodzie - po jej odkreceniu zalozylem juz nowa inna na klucz gwiazdkowy), zdjąlem flansze, wydlubalem stary simering wbilem nowy i zlozylem wszytsko z powrotem.... przyznam sie jednak ze dokrecajac nakretke przy skladaniu nie wiedzialem i do tej pory nie wiem czy od wewnatrz na walku sa podkladki kompensujące.... i dokrecilem tyle ile mi sie wydawalo ze bedzie dobrze

. Po tej operacji do momentu przejecia owego MB przez zlodziei - czyli ok roku czasu jezdzilem i nic sie nie stalo, dzialo ani nie wylo... wiec chyba dobrze dokrecilem

)).
I przy okazji jak juz mamy ten watek - moglbym poprosic o rysunek czesci skladowch tylnego mostu?? bo wypadaloby sie dowiedziec w koncu jak to tam wyglada:))) z gory dzieki!!!