Ocet pisze:
Jesli chodzi o gwiazde, to musisz sie przygotowac psychicznie, ze bedzie nieco inna niz orginal. W pewnym sensie bedzie to gwiazda jedyna w swoim rodzaju. Ja wybieralem swoja podrobe z 15 roznych (tej samej firmy i ceny) i po godzinnej pracy pilnikem ( nie ruszalem tego co widac) nie jestem zadowolony, nawet jak na nia patrze siedzac w srodku.
To, ze jest be nie jest wynikiem pilnikowania. Dzieki temu stoi w miare prosto...
Dzieki za slowa wsparcia, Ocet
Narazie staram sie o tym nie myslec, nie ma sensu sie stresowac;)
Zamowilem dwie, spodziewajac sie, ze rzeczywiscie cos z nimi moze byc nie tak. Zobaczymy, co bedzie, to bedzie.
marcin280e pisze:
Nr części to 109 821 0097 a cena jest najlepsza jaką słyszałem bo serwis "woła" 320zl jeśłi to jest to co ma być to ja bym kupił czy mogł byś sie dowiedzieć?
A w limousine do tylnych drzwi sa inne i cena orginału jest zupełnie przystepna...
Podjade tam raz jeszcze, tylko najpierw sprawdze inne zdorlo (gdansk, beethovena, pracownik powiedzial, bym podjechal w poniedzialek-wtorek i porozmawial z szefem), bo te gumki niestety MUSZE kupic.
A swoja droga, bylem jeszcze na hubala, rowniez w gdansku. Sklepik, jak sklepik, maja duza, zywa maskotke:), w srodku babka, moze to moje uprzedzenie, ale uwazam, ze kobiety nie powinny sprzedawac w sklepie motoryzacyjnym, na moje pytanie o czesci do 114 uslyszalem:
- A to jakis dostawczy?
Po prostu rece opadaja...
Jedynym wyjatkiem powyzszej reguly jest pani RADECKA - prowadzi dawny polmozbyt w oliwie przy grunwaldzkiej, nieopodal wittmana, babka naprawde zna sie na rzeczy, dlatego tez skladam uklony w jej strone tu i teraz
Pozdrawiam