no i dupa do wymiany skrzynia

przyjemnosc ta będzie mnie kosztowac 350zl z wymiana
jasne g....o na patyku, niektórzy ludzie nie powinni nigy zostać mechanikami samochodowymi, owszem auto działa, facet najpierw gada skrzynia do wymiany, no to se mysle niech i będzie, okazało się że mam skrzynie od 114 i od 123 teraz nie bedzie pasować bo trzeba przerabiac wodziki, może i to jest prawdą z tym sie nie będe kłocić, ale jak mnie jasny ... nie strzeli, w koncu coś tam wymienili w skrzyni i jezdzi, ale......odpalam se i slysze ze rozrusznik cos nie tak chodzi, jakis taki dzwiek jak byłby niedokręcony, dobrze ze byłem pod tym cudnym zakladem to im muwie co taki dzwiek, to mi gada jeden facio ze ten rozrusznik nie jest z tego silnika i nie pasuje i tak ma byc i zostawili ze szczeliną okolo 5mm, no to teraz sie miarka przebrała, muwie do ..... że sam se pod blokiem montwałem ten rozrusznik jak bendix wymieniałem i wszystko było ok żadnych szczelin, to kierownik tegoż pięknego zakładu, oooo to musiał pan idealnie spasować, noż k...a to ja tam nie jestem mechanikiem i umiałem se przykrecić ten rozrusznik?? nie wydaje mi sie żebym kiedykolwiek kończył szkołe samochodową, muwie im ciućmoki odkręcać to i przykręcać stopniowo raz jedną z góry i jednocześnie z dołu a nie najpierw na chama z góry a potem z dołu, zrobili mi tak i już prawie szczeliny nie ma, jutro sam se wejde na kanał i se to zrobie. sie chopaki nagle zdziwili że rozrusznik jednak pasuje....