Gruu pisze:
no to nieźle ,bede miałwłąsne rodeo hihih, a propo oleju i wody, wody nie musze chyba ale oleju to musze wlac, i co do swiec, wystarczy ze je podłącze pod prostownik na chwile czy jak???? No i co do rozruchu to nie rozumiem o co chodzi z tym pociągnieciem elektrozawora????Czy mógłbys mi to bardziej wytłumaczyc???
No olej usisz zalac bo chyba niechcesz go zajechac ... Ni eiwem jakie tam masz swiece ale na swiece przychodzi nizsze napiecie i one sie zaraz rozgrzewaja .. takze co do swiec to niech sie wypowie kto wie ile pradu swica potrzeba.. Elektrozawor jest na pompie no tak tylko tez zalezy bo ty mozesz miec na na podcisnienie..... chodzi oto ze jak masz elektrozawor to on w momencie przekrecenia kluczyka na zaplon otwiera sie i aliwko moze sobie pykac jak gaszisz to zawor zamyka sie i koniec stop .. ale chyba to bedzie na podcisnienei .. ODpalac i tak go bedziesz z akumlatora ?? czy masz jakis super boster do odpalania motorow? tak mysle ..alternator jesli nei bedzie miec wzbudzenia to nie trzeba sie obawiac ze jak jest ne podlaczony to diody pojda sie pie............nie iwem moze mnie ktos uzupelni ..
bo jestem raczej z tych co musza cos do pomacania dostac