MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw wrz 04, 2025 6:16 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Bukol pisze:
Tak tak - centralne zamki, piloty, szmery bajery, a gdzie romantyzm: podchodzisz do auta, z kobietą, atakujesz od razu z prawej, otwierasz drzwi (z kluczyka, a jakże), furtka szeroko, ewentualnie pomagasz zająć miejsce, potem powoli do swoich drzwi, a ona w tym czasie otwiera je od wewnątrz

w W116 wchodząć na czworaka na fotel kierowcy aby siębnąć klamki :D
central założylłem tylko z tego powodu, że kurde nie sięgam do klamek :)

ronamtyczne jak hutniczy piec :D

- to uczucie znają tylko właścicele staruszków (i Defenderów [zlosnik] nowych). Niedługo trzeba będzie słono dopłacać do takich ekstrawagancji jak drzwi na kluczyk czy szyby na korbkę.[/quote]

Co do szyb mam sdanie podobne jak do zamków nie otworze sobie z korby szyby w dzwiach pasażera bi nie sięgne a tak naciskasz guziczek i masz wiaterek :D

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

laudan pisze:
Idzik pisze:
Centralnego w ogóle nie miałem, anie sądzę by pakowali samą, zaślepioną instalację...

Z tego co wiem to instalacji nie pakowali:( Widzialem takowa w warsztacie na Tapicerskiej i pewnie by sie pozbyli nawet za free.

u mnei po 24 latach dziala ok .. .uszczelnilem tylko silownik tylnej klapy i odmienilem podmienione wężylki w tylnych drzwiach[trzeba sie do tego zabierac po kolei odlaczając poszczegolne elemeny inst.] ( zrobilem to zanim zarejestrowalem mojego ;). Jestem przeciwny poprawianiu fabryki i zamianie na eletryczne ... fuj ;) trzyma minimum 3 dni lub 10 zamkniec i otwieran. (wiecej auto jeszcze chyba nie stało) .
Tez planuje 1 silownik i alatm i otwieranie z pilota i odłączenie klamek od guzików..

ps. Ładnie go odkopałem ;)

W107 560sl
W108 280se 3.5 Rote Sau

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00