JareG pisze:
AMG pisze:
niepowtarzalny klimat, nie przekonanmnie nikt do 123 a juz
Powiem tak: mb/8 mi sie bardzo podoba z zewnatrz, ale wewnatrz to juz beczka ma lekka przewage.
AMG pisze:
ale brakuje mum juz klimatu W114/115
To opisz mi jeszcze co rozumiesz pod slowem 'klimat w mb/8'.. ciekaw jestem, szczerze.
Po pierwsze to co Ci sie nie podoba czyli fantastyczne wnetrze, zegary(pieknie podświetlone) w straym stylu, widok przez przednia szybe gdzie widzisz dwa wystajace błotniki dużą atrape z wielkim i masywnym celownikiem. Na palnie blizyszym masz smiesznie składajace sie wycieraczki. Gdy patrzysz wewnatrz masz rewelacyja pokrywe jednego głosnika oraz ta prosta deske rozdzielczą. Na kosoli srodkowej "smieszne gałki takie same od nawiewu, awaryjnych, radia i grzania tylej szyby (nie wspomne juz o klimie). Całość np. czarneggo wnetrza orzywia piekne chromowane radio (jeśli nie ma drewna). Nie wspomne juz o kierownicy z ringiem . Nie wspominajać o pozycji za kierownica.
Z zewnatrz masz fantasyczne przednie lampy z zapalonymi przeciwmgielnymi (mniam
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
). Nie da sie tego porównać do wnetrza 123 i zegarów ktore zalatuja 124
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
. Wiecej opisywac nie bede mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi ..
Cytuj:
AMG pisze:
JareG pisze:
a w124 to sie do niczego nie nadaje
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
[zlosnik]
He He tu podpadniesz kilku osobom na forum
Toc wstawilem oczko
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
[hehe]
AMG pisze:
P.S. Jak laikowi wytłumaczyc jak wyglada 124- wystarczy powiedzieć słowo taxi, a jak laikowi wytłumaczyc jka wyglada W123 wystrczy powiedziec Ex-taxi
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
To jest fakt - w124 na taxi jest idealne, w123 szkoda by bylo
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)