Sebian pisze:
bodo pisze:
Kolega Sebian , mógł by mi wytłumaczyc dlaczego rok 1995 nie wchodzi w grę ??? A co jezeli taki samochód został sprowadzony do Polski po roku 1995 ?? Ja nieuwaznie czytam posty ??? chyba nie tylko !
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
Moze i super na instalacjach gazowych sie nie znam ! i na przepisach ! ale skoro miałem juz 6 samochodów na to paliwo w tym Merca ???? A zas Kolega jest zdecydowanym przeciwnikiem instalacji gazowych...???

zas inni pisza iż był wtrysk ale mechaniczny ??? no to przepraszam !!!
Spokojnie. Autor tego tematu pyta o "beczkę". Produkcja W123, o którym mowa w tym watku skończyła się bodajże 1984 roku i nie ma znaczenia, kiedy auto zostało sprowadzone do Polski - techniki nie zmienisz, chyba że auto na maxa przerobisz. Zatem 1995 rok pasuje do "beczki" jak wróblowi krawat. Pozostałych zarzutów w tym wątku pod miom adresem nie rozumiem
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
i radzę miarkować

Do tego masz jeszcze priv - lepiej tam coś napisz, zanim tutaj przesadzisz
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
No własnie spokój przedewszystkim Produkcja beczki nie ma tu nic do rzeczy , liczy sie bowiem od którego roku jest ona w Polsce Kolega chce załozyć do niej gaz i dlatego to jest wazne !! bo przepisy sie w tym roku zmieniły i mówia ze jezeli samochód ma sonde lambda to nie moze być na ręcznej regulacji Mówie o tym dlatego iż : miałem merca 88 rok 300 benzyna sprowadzony do Polski w roku 96 i załozyli tam poprzednicy gaz najprostrzy ! z tego tytułu miałem problemy na przeglądach technicznych !! machano mi przed nosem róznymi artykułami itd, wiec załatwiałem na lewo , albo inna stacja gdzie mniej sie znali , tak ze wiem co mówię !! zatem Wróblowi krawat - pasuje idealnie ALE ROZUMIEM TWĄ NIE WIEDZE . W koncu jestes naczelnym antygazownikiem !!!!
Wiec prosze mnie nie atakowac zarzutami iż nie uwaznie czytam posty !
a Co do PRIVU to działa w obie strony --- prawda ?