....no wlasnie... mialem dzisiaj wyjazd sluzbowy z pracy i tak sobie wracam patrze a tu panowie na zlomie koncza kroic

biala 115 II seria ... udalo mi sie od nich wyrwac doslownie ale nie za darmo oczywiscie( panowie twierdzili ze nikiel nie nikiel swoje wazy...i nie oddadza) zderzaczki tylny i przedni kpl drzwi uzbrojonych (klamki klameczki tapicerki listwy itd (kolor tapicerki :ciemna zielen; stan...niespecjalny ale widzialem gorsze...) , tylne lampy w sumie sporo nikielkow z atrapa wlacznie

jest takze silnik 200D z osprzetem moze ktos bylby zainteresowany?? nie wiem ile za niego beda chcieli ale jestem jeszcze umowiony na ,,za kilka dni,, maja poszukac to co z niego wypruli a czego jeszcze nie polamali i nie wyrzucili......i tak obladowany i wypackany ( bo gril musialem palcami odkrecac od maski ) wrocilem uradowany do domu z calym autem pierolkow

hehe pewnie wszystko bedzie do sprzedania

aha jest gril do 123 bardzo pozytywnie wygladajacy moze jeszcze go nie zniszczyli tazke jak jeszcze bedzie to sie nim zainteresuje przypadkiem....
pozdrawiam