MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob cze 28, 2025 7:01 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
postmajtek
Awatar użytkownika

tez sie dlugo meczylem zarowno pod 2000 i XP i w koncu uznalem ze najlepiej jest zrobic to tak:
1.instalacja virtual drive
2.tworze na hdd image wszystkich 8 plyt
3.montuje 1CD i z niego odpalam instalacje -> oczywiscie wybieram tryb zgodnosci Windows NT
4.w trakcie instalacji chce kolejne CD wiec w Virtual CD odmontowuje dany CD i montuje nastepny
5.po instalacji PRZED uruchomieniem EPC trzeba montowac wszystkie 8CD recznie, wkurzalo mnie to strasznie wiec napisalem sobie maly skrypt (dobrze ze VCD obsluguje linie komend) ktory wstawilem do autostartu i przy kazdym starcie windy mam zamontowane te 8CD wiec w kazdej chwili moge zerknac do EPC [zlosnikz]
6. sprawdzilem to na paru pecetach i dziala
7.swego czasu robilem image plyt na starszej nagrywarce (32x8x4) i wtedy powstale image (pliki .vcd) podczas montowania w programie restartowaly mi maszyne :-? - po stworzeniu image'ow w zwyklym cdromie 52x problem ustapil :lol:

ech to sie rozpisalem [zlosnik]
apropos softu szukam WISa w wersji angielskiej lub polskiej, w zamian jestem sklonny zapodac EPC i WIS niemiecki

ciekawi mnie jakim uzytkownikiem wchodzicie do EPC, ja wpisuje 1

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Numer GG: 3047373
Niedzwiedz, to ja juz nic nie rozumiem.
Tak bardzo krok po kroku poprosze, gdzie co i jak, kliknij tu a teraz tam.

Ewentualnie powiedz mi czy jak zainstaluje sobie na drugim dysku win98, to czy instalacje bede mogl zrobic jak normalny bialy czlowiek ?

Pozdrawiam
Michał Dębski
MB 500GE '84

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Numer GG: 3047373
Jeszcze raz ja.
Powiedzcie dokladnie jak zainstalowac EPC w tym trybie zgodnosci, gdzie go sie uruchamia ?
I czy to normalne, ze jesli probuje odpalic instalke tak poprostu to wyswietla sie tak : Error2 executing Bell & Howell setup program, i dalej ni cholery sie nie da

Pozdrawiam
Michał Dębski
MB 500GE '84

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00