Witam wszystkich i informacyjnie wrzucam wątek OC ! Wiem że było o tym sporo ale wiadomości sa nowe i chce żeby sie rzucały w oczy bo pewnie sie przydadzą.Już od dawna zlikwidowana jest zniżka w PZU na weterana szos a dziś dowiedziałem sie że jest coś podobnego bo daja 50% zniżki i dla ludzi którzy jeszcze nienabyli procencików do mniejszej składki napewno ich to zainteresuje a i dla posiadaczy zniżek też coś jest.
A dokładnie jeżeli należycie do jakiegokolwiek automobilklubu(zrzeszonego PZMocie) po okazaniu w PZU legitymacji członkowskiej uprawnieni jesteście do 50% zniżki w OC.Jeżeli jeszcze nienależycie można sie w każdej chwili zapisać-legitymacja od reki, składka członkowska w kwocie ok 50 zł na rok no chyba że automobilklub ma jakas inna uchwalona przez nich,no i oczywiście korzystacie ze zniżek na karte członkowska jak badania techniczne kursy na prawo jazdy itp.
I przy PZM zaczęło działac towarzystwo ubezpieczeniowe" PZM" i ubezpieczajac się u nich jest 15 % na karte członkowską automobilklubu i w moim przypadku 60% zniżek w OC z zaswiadczeniem o przebiegu moich ubezpieczeń+15 % żniżki wyszło mi 360 zł na cały rok za OC od pojemniści 2300 cm 3-wydaje mi się że rozsądna propozycja
Może info o tym sie komus przyda!?