Cytuj:
Jezusicku Komin co Ci się stało??
A musiauem pare razy wstać o 5 AM w tygodniu co przeszedu. No i jeszcze mnie wytrzęsuo jak do chaty jechauem. Sprawdzę jeszcze, z której wieje, bo jak od Polic to też może nie być bez wpływu...
Mówisz, że w Breslau dają rade? A reklamowali się gdzieś, byuo zdjecie walcowatej napylarki? Bo jak w poznaniu zainstalowałem reflektor po regeneracji to jakoś koślawo świeci i nie jest to wina zrypanej żarówki, ani ustawienia świateł. Wniosek stąd taki, że do obsługi procesu potrzebni są ludzie specjalnie obdarzeni w tym kierunku i maszyna niebylejaka.
Cytuj:
ZAKŁADY ELEKTROTECHNIKI MOTORYZACYJNEJ POLMO w Kwidzynie
Dzięki bardzo. Uwagi o ustawieniu jak najbardziej słuszne, tylko w moim przypadku nic nie pomogą. Etymologia jest taka:
Wczoraj udałem się na przegląd pierdopędem do jazdy wierzchem, w którym tymczasowo mam odbłyśnik od cywilnej wersji, który jest symetryczny i daje dziwną plamę. Musiałem się dużo namędzić, zeby diagnosta zechciał przypieczątkować (przeszkadzał mu też brak wolnych obrotów, a ja nie umiem już jeździć motorem, który nie gaśnie na światłach). Postanowiłem wreszcie dać do regeneracji oryginalny reflektor, uznawszy, że 3/2 roku to dość czasu by rzecz nabrała wagi (wicie rozumicie jak w ministerstwie).
Cytuj:
coś jeszcze?
Który to numer automobilisty? Kupie sobie archiwalny i będe miał.
Dzieki bardzo za: 'Dziś pytanie-dziś odpowiedź'
pozdrówka